Šįkart krepšininkai išbandė save prekybos konsultantų amplua – krepšinio garsenybės užsuko į prekybos tinklo „Elektromarkt“ parduotuvę patarti, kaip jų sirgaliai turi pasiruošti artėjančiam pasaulio krepšinio čempionatui.

Krepšininkai paragavo prekybininkų duonos prie kasos aparatų ir pakonsultavo savo gerbėjus, kokiu būdu geriausia stebėti būsimas rungtynes. Beje, pirkėjai galėjo derėtis su krepšininkais dėl nuolaidų.

Pasak brolių Lavrinovičių, daug metų šeimos turėjo po vieną televizorių, kurie rodė pora televizijos kanalų, dabar – televizoriai mūsų ūgio, todėl krepšinio varžybas galima žiūrėti originaliu masteliu. „Vaikystėje turėjome vieną televizorių ir dažnai su broliu nesutapdavo nuomonės dėl to, kokią laidą žiūrėsime. Tik krepšinio varžybos ir „multikai“ visada abiem tikdavo“, – šmaikštavo broliai.

Prekybos tinklo parduotuvėje susirinkę krepšininkai kartu su lankytojams dalyvavo virtualaus krepšinio turnyruose, drauge fotografavosi, dalijo autografus ir bendravo su krepšinio sirgaliais.

Renginio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)