Kaip DELFI pasakojo R. Mammadli, atvykęs pas draugę į vakarėlį prie baseino net nežadėjo maudytis. Tačiau orai buvo puikūs ir kompanija nusprendė atsigaivinti vandenyje.

"Neturėjau pasiėmusi maudymosi kostiumėlio. Tad teko lįsti į vandenį su liemenėle ir stringais. Stringus dėviu dažnai, ypač kai einu į vakarėlį ar būnu su suknele. Nenoriu, kad matytųsi kelnaičių juostelės. Man labai patogu, viskas gerai", - atviravo Raulis. R. Mammadli nepanoro išduoti didėjančios krūtinės paslapties ir pridūrė, kad apie tai nekalba.

Po nuotrauka gerbėjai Rauliui negailėjo komplimentų dėl puikios figūros. Tačiau vaikinas tikino nesportuojantis, nes paprasčiausiai tingi. "Vis žadu pradėti lankytis sporto salėje, juk ateina vasara. Tiesa, man maudymosi kostiumėlio neprireiks, nes Lietuvos pliažuose nežadu su juo rodytis. Nebent išvyksiu atostogauti į užsienį", - kalbėjo pašnekovas.

Raulis Mammadli
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (316)