DELFI komanda kartu su „Anglų kalbos studijos“ dėstytoja Aurelija Ignotaite šią savaitę apsilankė dviejuose mados ir grožio renginiuose, kuriuose šalies garsenybėms surengė trumpą anglų kalbos išbandymą ir siekė išsiaiškinti, kas mokantis anglų kalbos jiems yra sudėtingiausia. 

Sutikusiems teko atlikti dvi dėstytojos parengtas užduotis. Dalyviai buvo paprašyti vieną anglišką greitakalbę perskaityti, o kitą pasakyti mintinai. Ši, tik iš pirmo žvilgsnio, nesudėtinga užduotis, buvo įveikiama ne visiems.

Choeografė Ieva Norkūnienė atskleidė, kad mokykloje anglų kalbos nesimokė. Ji lankė prancūzų kalbos pamokas. „Anglų kalbą žinau tik iš tarptautinių šokio seminarų. Šia kalba galėčiau vesti šokio pamoką, bet nieko daugiau“, – kalbėjo I. Norkūnienė, tačiau padedama dėstytojos Aurelijos, moteris nesunkiai susidorojo su užduotimis.

Tarptautinėje mokykloje dirbanti dainininkė B. Skurstenė – viena drąsiausių projekto dalyvių. Kol kiti svarstė, ar jų anglų kalbos įgūdžiai pakankami pasirodyti prieš kameras, moteris net nesvarstydama priėmė pasiūlymą.

L. Imbrasienė mano, kad sunkiausia užduotis mokantis užsienio kalbos yra „perlaužti ledus“,  o K. Krysko-Skambinė norėtų įgyti daugiau paktikos.

Po filmavimo L. Imbrasienė susimąstė, kad kartu su bičiuliu V. Šuško reikėtų pradėti anglų kalbos pamokas. Tai daryti ji norėtų ne dėl kitų, o dėl savęs.

Kaip sekėsi TV laidų vedėjai Laurai Imbrasienei, dainininkei Karinai Krysko, šokėjui Vadimui Šuško  – pamatykite DELFI TV siužete:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)