Neseniai "Gražios moters" (Pretty Woman) žvaigždė buvo pastebėta kartu su savo buvusia meile Jasonu Patricu, su kuriuo ji pabėgo į Airiją prieš tai 1991-aisiais prie altoriaus palikusi Kieferį Sutherlandą.

Praeitą savaitę Julia ir Jasonas buvo nufotografuoti viename iš Los Andželo parkų, kuriame jie vaikščiojo meiliai apsikabinę ir bučiavosi. Atrodo, jog aktorės santykiai su Benjaminu atsidūrė bėdoje.

Iki šiol visi manė, kad Julia pagaliau susies savo gyvenimą su Benjaminu. Beje, pastarasis kartu su Valu Kilmeriu ir Tomu Sizemore’u vaidina netrukus pasirodysiančioje juostoje "Raudonoji planeta" (Red Planet).

Kai kurių apžvalgininkų nuomone, būtų keista, jei Julia vėl sugrįžtų pas vyriškį, ant kurio peties verkė, kai nutrūko jos santykiai su Kieferiu Sutherlandu.

Patricko atstovas griežtai neigia bet kokius santykius tarp Jasono ir Roberts. Pagaliau tai ir nesvarbu. Daug įdomiau, kokias išvadas padarys Benjaminas Brattas pamatęs nuotraukas, mirgančias visuose JAV bulvariniuose laikraščiuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją