44 metų supermanekenė iš Teksaso teigė, kad jos santykiai su M. Jaggeriu ir po viešų skyrybų praėjusiais metais yra labai artimi. "Rolling Stones" lyderis esą įsikraustė į gretimą butą Londone, kad būtų arčiau jos ir 4 poros vaikų.

"Kai manęs nebuvo namie, jis išmušė skylę į mano valgomąjį. Negaliu juo nusikratyti", juokavo J. Hall, kalbėdama su laidos "Labas rytas, Amerika" vedėja Diane Sawyer (Diana Sojer).

J. Hall ir M. Jaggeris susitiko 1977 metais, o 1990 metais susituokė Balio saloje. Praėjusiais metais rokeris bandė įrodyti, kad jų hinduistinė santuoka negalioja, nes nėra ją patvirtinančių dokumentų.

"Nežinia, kas jam darėsi. Jis sakė, kad tai advokatų kaltė, kad tai primityvu. Dvidešimt dveji metai (kartu), keturi vaikai ir staiga - pareiškimas, kad santuoka neteisėta. Manau, jam pačiam buvo gėda", sakė J. Hall.

Santuokai iškilo pavojus, kai brazilė manekenė Luciana Morad (Lusiana Morad) paskelbė turėjusi su M. Jaggeriu romaną ir esanti nuo jo nėščia.

J. Hall tvirtino, kad gailisi M. Jaggerio ir pridūrė, kad seksualinė neištikimybė niekada nepadarys jo laimingo ir nesuteiks jam vidinio pasitenkinimo. "Norėčiau, kad jis galėtų rasti ramybę", sakė ji.

Tačiau J. Hall tebesižavi M. Jaggerio energija ir humoro jausmu. "Jis visai nėra blogas žmogus. Jis labai kilnus ir turi gerą širdį, bet yra tiesiog pagedęs. Būdamas 14 metų jis įsteigė grupę ir pradėjo muzikuoti savo garaže, o vėliau tapo lyg sekso dievas", kalbėjo manekenė.

Pasak jos, M. Jaggeris žavėdavo jausmingas ir protingas moteris, o pačiam rokeriui esą patikusi ir D. Sawyer.

"Jūs su juo juk nemiegojote?", žurnalistės paklausė J. Hall.

"Tik mintyse", atsakė D. Sawyer.

"Aš jį tikrai myliu ir mes visad būsime artimi. Gėda, kad (santuoka) nenusisekė, nes, mano galva, mes turėjome daugiau, nei kiti susituokę žmonės", paklausta, ar sugrįš pas buvusį vyrą, atsakė J. Hall.

Manekenė prasitarė, kad M. Jaggeris kuria naują albumą, kurio dainos yra daugiausia apie ją. "Jis tikrai stengiasi mane paveikti", pridūrė ji.

Kitą mėnesį J. Hall vietoj Holivudo aktorės Kathleen Turner (Ketlin Terner) pradės vaidinti ponią Robinson populiariame Londono spektaklyje "The Graduate" ir scenoje pasirodys nuoga.

Kol J. Hall vaidins, M. Jaggeris rūpinsis vaikais - taip pat, kaip ji rūpindavosi jais, Mickui išvykus gastrolių.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją