Klausimėlis. Ar kas nors kviečiate policiją, kai jūsų auto užstato kieme? Ir kai net gi yra paliktas tel. numeris paskambinimui, kad perstatyt?

Šio vakaro keista situacija. Atvažiavau pas draugę i svečius porai valandų, kiemas, žinoma, pilnas automobilių. Kaip tvarkingas žmogus užstačiau kažkiek kelio vienam auto. Bet palikau telefono numeri salone. Skambinkit, atlėksiu už minutės ir patrauksiu tą mašiniuką savo.

Už valandos skambutis. „Patraukti auto“. Nusileidžiu kaip viesulas žemyn į lauką. Matau policiją prie mano mašiniuko. Sako: čia jūs užstatėt kelią vienam auto, bet jie išvažiavo ir prieš išvažiuojant paskambino policijai. „Na, bet viskas tvarkingai, palikote numeri, tai patraukit į tą tuščią vieta“. Čia taip normalu? ar aš kokių naujovių nežinau???

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (220)