Pastarąjį kartą pas tatuiruočių meistrą apsilankiusi J. Arlauskaitė-Jazzu savo kūną papuošė net trimis piešiniais. Viena tatuiruotė papuošė atlikėjos veidą.

„Toje vietoje iki kokių penkiolikos metų turėjau apgamą, tačiau vėliau jis išnyko, – DELFI apie veidą papuošusią tatuiruotę, primenančią apgamą, pasakojo Jazzu. – Nusprendžiau, kad reikia jį atgaminti, todėl ir pasiryškinau.“

Justė Arlauskaitė-Jazzu

Dar viena tatuiruotė – keturi žiedai – papuošė dainininkės kojos pirštus. „Jos reikšmę norėčiau pasilikti sau“, – apie šią tatuiruotę daug paslaptingiau kalbėjo J. Arlauskaitė.

Trečioji tatuiruotė, taip pat papuošusi atlikėjos koją – mėnulio fazės. „Vidurinė fazė yra ta, kuri buvo tą valandą, kai aš gimiau“, – įvardijo balandžio 23-iąją gimtadienį švenčianti Jazzu.

Justės Arlauskaitės-Jazzu tatuiruotės

Jau senokai jos kūną puošia tatuiruotės meilei, muzikai ir mamai. Nuo šiol jos ranką puošia ir dar vienas piešinys – kino juosta. „Tai kaip kopėčios, kaip kino juosta, kuri veda į begalybę: neaišku, kur prasideda ir neaišku, kur baigiasi, – piešinį apibūdino Justė. – Šią tatuiruotę pasidariau po paskutinės Salomėjos Nėries filmavimo pamainos (J. Arlauskaitė-Jazzu Salomėją Nėrį įkūnijo istoriniame seriale „Laisvės kaina. Partizanai“ – DELFI).“

Justė Arlauskaitė-Jazzu
Atsirado tokių įvykių, kuriuos norėjau įamžinti, taip pat yra kažkokių simbolių. Kai kurias susapnavau.

Pasidomėjus, kiek piešinių šiuo metu puošia jos kūną, J. Arlauskaitė nusijuokė ir, pridūrusi, kad dar vieną tatuiruotę ant kojos pasidarė Filipinuose, pradėjo skaičiuoti. „Iš Filipinų turiu tatuiruotę ant kojos, ją pati nusipiešiau. Ten toks pianinas, kaip gamtos darinys: medeliai, upeliai, paukšteliai. Mintis buvo tokia, kad muzika ateina per jausmą, todėl klaviatūra neatpažįstama, lyg sulaužyta, kaip susimaišę jausmai. O įkvėpimo dažnai ieškau gamtoje, todėl iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad ten lapeliai ar šakelė. Tik gerai įsižiūrėję žmonės pamato pianino klavišus“, – pasakojo Jazzu ir suskaičiavo, kad šiuo metu jau turi devynias tatuiruotes.

J. Arlauskaitė-Jazzu

Kiekviena dainininkės tatuiruotė turi ypatingą reikšmę. „Atsirado tokių įvykių, kuriuos norėjau įamžinti, taip pat yra kažkokių simbolių. Kai kurias susapnavau, – nusišypsojo pašnekovė. – O dabar noriu dar ir dar.“

J. Arlauskaitės-Jazzu riešą puošia keturi apskritimai: tučiaviduris, perbrauktas linija, su taškeliu per vidurį ir perbrauktas dvejomis linijomis. Taip pat linija, juosianti riešą ir suformuojanti M raidę bei juoda linija piešta pelėda.

Justės Arlauskaitės-Jazzu tatuiruotė

„Meilė, muzika, mama – tai reiškia M raidė“, – anksčiau DELFI yra pasakojusi Jazzu. Tačiau pasidomėjus, ką simbolizuoja kitos tatuiruotės dalys, ji tik šyptelėjo: „Noriu tai pasilikti sau“.

Kiek vėliau Justė pasipuošė dar viena tauiruote – pirštą juosiančiu brūkšneliu, primenančiu žiedą. Tokia pat tatuiruote pasipuošė ir jos širdies draugas. Šios tatuiruotės reikšmės Jazzu taip pat nepanoro paviešinti.

Tiesa, Jazzu pirštą taip pat puošia ir fermata – lenktas brūkšnelis su taškeliu. „Tai simbolizuoja ramybę, išlaikymą, amžinybę ir tęstinumą“, – DELFI pasakojo Justė.

Justės Arlauskaitės-Jazzu tatuiruotės:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (520)