Vienas vyriškių, leidęs laiką žavios dainininkės kompanijoje buvo šokėjas Andrius Butkus. Jo draugystė su dainininke Inga užsimezgė dar šokių aikštelėje, kai šie drauge dalyvavo LNK televizijos šou „Šok su žvaigžde“.

Kartu šokę, dainavę ir dažnai viešumoje pasirodantys A. Butkus ir I. Valinskienė užsimezgusios draugystės neslepia. Politikė įvairiuose televizijų filmavimuose su buvusiu šokių ir dainų partneriu pasirodo dažniau nei su vyru Arūnu Valinsku.

Antrasis Ingos kompanionas užfiksuotas foto objektyvo - skandalais ir nuolatiniais teismo procesais pagarsėjęs verslininkas bei vakarėlių liūtu tituluojamas Marius Gelažnikas.

Pastarojo draugystė su dainininke Inga užsimezgė dar tada, kai LNK muzikiniame projekte „Žvaigždžių duetai“ M. Gelažnikas dainavo duetu su dainininke Baiba Skurstene, o komisijos narė buvo Inga Valinskienė. Jau tuomet nei Inga, nei Marius neslėpė savo simpatijų vienas kitam net ir prieš TV kameras.

Panašu, kad Ingos vyras Arūnas Valinskas - pramogų verslo veikėjas, prodiuseris, „Tautos prisikėlimo partijos“ įkūrėjas ir lyderis, vis rečiau pasirodantis šalia žaviosios Ingos, turi nemažą būrį pagalbininkų, kurie mielai palaiko kompaniją jo žmonai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją