Paklausta, ką galvoja apie plastinę chirurgiją ir botulino toksino injekcijas, atlikėja patikino, jog niekada nesako niekada, tačiau chirurgo skalpelis jai varo baimę.

„Nežinau, galbūt esu bailė, sovietinių laikų vaikas. Aš bijau kažką daryti. Paskui išsikraipo veidas, tampi nebe toks, koks buvai...

Tačiau kai plastinė chirurgija atliekama sveiku protu ir yra reikalinga, pavydžiui, po gimdymo, kai išsitampo oda ir joks sportas nepadeda – kodėl gi ne?“ – retoriškai klausė atlikėja. “, – tikino Katažina.

Kur kas svarbiau, anot K. Zvonkuvienės – yra vidinis grožis.

„Tai, kad žmogus yra gražus vidumi – daug svarbiau nei patraukli išvaizda. Visada stengiuosi save raminti ir prisiminti, ką sakė mama: „Svarbu, kas yra galvoje“. Tokiu principu ir gyvenu“, – pasakojo K. Zvonkuvienė.

Savo grožiu K. Zvonkuvienė rūpinasi natūraliais būdais: pasilepina kauke, nepamiršta ir serumo. Dažnai atlieka ir masažus bei apsilanko pas ilgus metus jos odą prižiūrinčią kosmetologę.

Moteris atskleidė, jog jos veido oda – itin pretenzinga ir alergiška. Katažina prisipažino sau turinti daugybę priekaištų, esanti be galo savikritiška ir dažnai įžvelgianti trūkumus, tačiau netruko pasikartoti, jog išorė – dar ne viskas. Grožį esą kompensuoja kiti dalykai – tokie kaip turtingas vidinis pasaulis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (554)