„Abu vaikai ant kojų pastatyti, manėme, kad jau pats laikas tuoktis. Apie vestuves galvojome jau keletą metų. Tai vienas vaikelis atsirado šeimoje, paskui kitas. Vėliau laukėme, kad pradėtų vaikščioti“, - DELFI kalbėjo laiminga nuotaka. Edita pasakojo, kad per vestuves neišvengs ir lietuviškų tradicijų. Tiesa, piršlio korimo nebus, bet jaunųjų pasitikimas su duona ir druska neišvengiamas.

„Vestuvių šventę ves Laima Tamulytė-Mama Rock'n'Roll, o koncertuos grupė „Rondo“. Laimutę pažįstu nemažai metų, esu dalyvavusi šventėse, kurias ji vedė. Esame matę, ką ji sugeba, labai patiko. Nenorėjau rimtų vestuvių, man patinka „baliavoti“, - juokėsi Mios antrininke spaudoje tituluota moteris. Į pačią šventę jaunieji pakvietė pačius artimiausius draugus ir gimines. Tačiau ceremonijoje galėjo dalyvauti visi norintys: „Pora valandų pabūsime su draugais, pakelsime putojančio gėrimo taures, pasimėgausime užkandžiais, pasiklausysime gyvai atliekamos saksofono muzikos, pažaisime kažkiek žaidimų. O vėliau šventė persikels į restoraną.“

Medaus mėnesį sutuoktiniai atšventė prieš vestuves – leidosi į kelionę po Baltijos šalis. „Daug kur esame buvę, tačiau Pabaltijo nesame aplankę. Vyras pagrobė mane iš mergvakario ir leidomės į išankstinį medaus mėnesį. Aplankėme Rygą, Jūrmalą, Perną. Iš Perno kėlėmės į Saremo salas, nuvykome į Robbio Williamso koncertą. Kelionė labai patiko, daug visko pamatėme. Turiu nuostabų vyrą, pačias geriausias pasaulyje drauges, tad mergvakaris, švęstas kelte į Stokholmą, ir medaus mėnuo buvo nepamirštami.“

Pasitarusi su keliais lietuvių dizaineriais ir neradus bendros kalbos, nuotaka nusprendė suknelę nuomotis. „Matavausi 33 sukneles, su visomis jomis įsiamžinau nuotraukose (juokiasi). Galiausiai mano širdį pavergė "Alexander McQueen" kūrybos vadovės Saros Burton kurta suknelė. Ši dizainerė papuošė vestuvėms ir hercogienę Kate Middleton. Suknelė iš 2014 m. kolekcijos 100 procentų atitiko mano skonį“, - DELFI kalbėjo laiminga nuotaka.

Į ceremoniją atvyko ir gera nuotakos draugė Jurgita Tvarijonaitė su vyru Edgaru Vaškevičiumi. Žemę siekiančia suknele pasipuošusi gražuolė mielai pozavo fotografams. Tiesa, Jurgitos vyras viešumos kiek privengė ir paprašytas papozuoti su žmona nenorėjo. "Mano vyras nemėgsta dėmesio", - juokėsi šviesiaplaukė jauniesiems padovanojusi vienos parduotuvės dovanų čekį.

Nors E. Norkutė yra dainininko Deivido Norvilos-Deivio žmonos Renatos pusseserė, garsios poros vedybų ceremonijoje nesimatė. Tiesa, nuotaka patikino, kad pusseserę į vestuvių šventę kvietė.

Vestuvių akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)