Ceremonijoje triukus demonstruos profesionalūs kaskadininkai, populiariausias dainas atliks dešimtys geriausių dainininkų, TV3 žvaigždės pasirodys netikėtais amplua ir primins televizijos eteryje kadaise debiutavusius projektus, kultinius serialus ir žiūrovų mėgstamas laidas.

Naujienų portalui DELFI apie išskirtinio anonso filmavimą pasakojo ir Rūta Ščiogolevaitė. Anot jos, šios akimirkos - išskirtinės. Tokios, kokių patirti jai iki šiol niekada neteko.

„Buvo linksma. Iš pradžių svarstėme, kaip viskas pavyks, repetavome, bandėme lankstytis“, – pasakojo garsi dainininkė ir pridūrė, kad filmuojant anonsą, kuomet ryškiausios TV3 žvaigždės veidais sukrito į tortus, viskas pavyko pirmu dubliu, kartoti epizodo neprireikė.

„Po filmavimo tiesiog nusiprausėme ir tiek. Visiems buvo labai linksma. Filmavimas netipiškas, tikrai nekantravome, kaip tai atrodys iš šalies, kaip jausimės, ar bus nemalonu, ar juokinga. Su kolegomis pasikalbėjome, visiems tai buvo malonus jausmas“, – DELFI sakė R. Ščiogolevaitė.

„Tortas – neatsiejamas gimtadienio simbolis. Kiekvienais metais TV3 stengiasi patraukliai, įdomiai, vis naujai ir skirtingai, su humoru pasitikti gimimo dieną. Sukvietę per dvidešimt metų išgarsėjusias eterio žvaigždes, norėjome, kad jie pasijustų tarsi būdami dvidešimties. Taip specialiems šventiniams TV3 vaizdo klipams buvo įamžintas linksmas tortų karas“, – pasakoja TV3 atstovė.

Ceremonijos scenoje pasirodys žinomiausi šalies dainininkai: Virgilijus Noreika, Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius, Džordana Butkutė, Donatas Montvydas, Irena Starošaitė, Evelina Sašenko, Linas Adomaitis, Neda Malūnavičiūtė, Violeta ir Vilius Tarasovai, Česlovas Gabalis, Merūnas, Vaidas Baumila, Girmantė Vaitkutė, Monika Linkytė, Beissoul, Edmundas Seilius, Kristina Zmailaitė, TV3 muzikinių projektų „X Faktorius“, „Chorų karai“, „Dangus“ lyderiai ir daugelis kitų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (192)