– Daugiau nei 48 000 gerbėjų „Facebook“, per 80 000 sekėjų „Instagram“, kur linksmus Jūsų kurtus filmukus pasižiūri tūkstančiai – šie skaičiai auga kasdien. Kas Jus atvedė į socialinius tinklus?

– Viskas prasidėjo nuo mano veiklų, asmenybės, humoro jausmo. Fokusas į moteris atsirado iš visuomenės požiūrio, kad šios negali būti nei humoristės, nei stand-up‘erės, nei apskritai garsiai linksmintis.

Visuomenė diktuoja, spaudžia, kad būtume tobulos – supermoterys, supermamos, superkarjeristės. Kai moterys socialiniuose tinkluose, reklamose mato tą tobulą iki negalėjimo moterį, tai gali ir depresiją įsivaryti. Ėmiau rodyti kitą to pusę. Pasijuokiau iš visko: laikotarpių, etapų, situacijų, moterų elgesio, santykių su vyrais, viską perleisdama per save. Taip atsirado „Moterų pasaulyje“.

– Panašiai gimė ir linksmų filmukų projektas „Mamų pasaulyje“?

– Žinot, labai fainai, kad kai kurios moterys motinystės laikotarpiu sužydi, atranda save, ima kurti. Tu gali pasižiūrėti į tokį pavyzdį, bet nebūtinai pulti galvoti, kad reikia daryti taip pat.

Negalėdavau suprasti tokių moterų, kurios prabėgus vos savaitei po gimdymo jau rodosi, įsispraudusios į korsetą. Galvodavau: „Ar jūs rimtai? Aš ir iki nėštumo neįtilpau į tą korsetą, reikėjo šešių rankų užveržti (juokiasi)!“ Ir tokie pavyzdžiai dažną verčia jaustis prasčiau, blogiau. Filmukuose rodau, kad iš tiesų mamų buityje nutinka visko, bet jei turime galimybę – pasijuokim iš to.

– Įkvepiate daugybę moterų. O iš kur įkvėpimo semiatės pati?

– Iš išgyvenimo, iš sutiktų žmonių, iš pamatytų situacijų. Stengiuosi kuo daugiau pamatyti, eiti, keliauti. Tai ir yra kūrybinis šaltinis. Visos veiklos atspindi mano asmenybę. Neturiu vieno mėgstamiausio patiekalo, spalvos ar veiklos.

Gal ir blogai, kad esu tokia išsiblaškiusi, nors man jau yra trisdešimt, turiu šeimą, du vaikus. Bet aš esu Indrė, kurianti, taip, kaip noriu, gyvenanti, kaip noriu. Elgiuosi taip, kad būčiau laiminga. Nes gėris, kuris yra aplink tave, tik nuo tavęs pačio ir gali spinduliuoti.

Jei būsi vaikščiojantis negatyvas, tai ir visi aplinkui bus burbantys.

Atostogos kalnuose ar po palme?

Tikrai po palme.


Aukštakulniai ar sportbačiai?

Patogūs yra aukštakulniai.


Suknelė ar džinsai?

Suknelė!

– Kuo daugiau veikiate, tuo daugiau spėjate?

– Manau, kad taip. Bet tam būtina planuotis laiką. Paskutiniu metu man skambina tiek žmonių su priminimais, kad kažką tarėmės. Kadangi esu senamadiška moteris, viską užsirašinėju į darbinę užrašų knygutę. Taip, visi turime telefonus, kompiuterius, bet kai viską užsirašai ranka, tada tikrai įsimeni.

– Vienu metu buvote tiesiog mama. Dabar, rodos, Jūsų pilna visur. Kuo ypatingi tokie skirtingi etapai?

– Kiekvienu etapu turėtume džiaugtis. Vertinti, ką jau turi arba atvirkščiai – tai, ko neturi. Kartais tas neturėjimas atveda prie dvigubo turėjimo, išgyvenimo ir patirties. Kai gimė Cecilija, dukra man buvo viskas, mūsų trijų atskiras pasaulis. Nenorėjau nieko kito.

O atsiradus Pranciškui ėmiau savęs klausti, ką apskritai aš veikiau su vienu vaiku. Pamaitini, užmigdai, paguldai, susitvarkai, pasidarai kavos, sėdi ir žiūri, kaip miega...

Mes niekada negyvename dabartimi – vis kuriam planus, gyvenam iki atostogų, iki projekto, iki kito, kito, kito. Aš, pavyzdžiui, iki šiol miegu su savo vaikais, nes žinau, kad visą gyvenimą taip nebus. Taip pat ir su darbais, projektais, pomėgiais – mėgaujuosi kiekviena diena, iššūkiu, patirtimi.

– Norint pailsėti nuo darbų, pareigų, patariama save palepinti, apdovanoti. Kokiu būdu tai darote?

– Aš tai darau kasdien. Kad ir visiškomis smulkmenomis. Išgerti kavos, pasimėgauti tyla yra svarbu. Dabar toks mano gyvenimo etapas, kai nuolat judu, lekiu, tad kavą geriu automobilyje, bet ten galiu klausytis savo mėgstamos muzikos. Nereikia tokių dalykų planuotis, laukti. Nori šokolado? Imi ir valgai! Leidžiu sau viską, ir spurgą suvalgyti, ir gazuotų gėrimų išgerti.

– Ir jokios sąžinės graužaties?

– Manau, kad svarbiausia yra saikas. Užsisakius dvigubą mėsainį su majonezu ir bulvytėm tikrai nesuku galvos dėl kalorijų ir besiteisindama neprašau gėrimo be cukraus – tiesiog užsisakau įprastos „Coca-Cola“. Beje, kai atostogavom Tailande, mums net patarė su savim turėti po šio gėrimo buteliuką – tikrai padeda virškinimui.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)