Grupės SEL lyderiui buvo parinktas galingas ir prabangus „Lexus GS 450H“ prezidentinės komplektacijos automobilis.

Egidijus Dragūnas su "Lexus"
E. Dragūnas prisipažino, kad jam atitekęs modelis labai patiko. Žinomas vyras, tik įsėdęs į prabangią transporto priemonę, šmaikštavo: „Svarbiausia, kad mašinoje garsiai skambėtų muzika“. „Visi labai giria japoniškus automobilius, bet aš labiau pripratęs prie vokiškos kokybės, todėl daugiau galėsiu pasakyti ja pavažinėjęs“, - sakė išskirtinės transporto priemonės raktelius gavęs „selas“.

Išbandęs naują savo žaisliuką atlikėjas negailėjo komplimentų: „Jausmas, kaip pirmą kartą. Labai švelniai ir maloniai važiuoja. Manau, kad per savaitę suprasiu, kas tai yra per automobilis.“

Nuotykiams, atrakcijoms ir linksmybėms su DELFI pirmoji ryžosi Asta Valentaitė, kuriai taip pat buvo įteikti prabangaus ir stilingo „Lexus CT“ rakteliai. Netrukus naujienų portale publikuosime vaizdo reportažą, kuriame turėsite unikalią galimybę išvysti žinomos moters nuotykius ir kasdienybės užkulisius, kuriuos ji užfiksavo su DELFI kamera.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (338)