Žinomos lietuvaitės – Lavija Šurnaitė, Jolanta Sadauskienė, Vaida Skaisgirė, Vaida Grikšaitė Česnauskienė ir būrys kitų – susipažino su specialiai lietuvėms kuriamos kosmetikos naujovėmis.

Vėliau vakarėlio viešnios buvo pakviestos taurei putojančio gėrimo ir pasižiūrėti prancūzų režisierės Mona Achashe naujausios komedijos „Gazelės”. Šis filmas, neoficialiai apibūdinamas kaip prancūziška „Sekso ir miesto” versija, pasakoja apie Paryžiaus naktinio gyvenimo burleskoje šėlstančias merginas, kurių viena į linksmybes pasineria šviežiai išsiskyrusi su vaikinu. Moteriškas filmas itin žavingas dėl Woody Alleno stiliaus humoro ir ypač dėl perteikiamos idėjos apie tai, jog moterys turi pačios save mylėti.

TV laidų vedėja, profesionali konditerė Ekaterina Buldakova vakarėlio svečiams specialiai pagamino kreminių spalvų prancūziškų sausainėlių “macaroons”.

Vakarėlio akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)