Tiesa, dar prieš kelias dienas DELFI susisiekus su Inga, ši tikino, kad nesureikšmina parašyto prašymo: „gyvename kartu ir gyvensime“.

Fakto, jog pora išsiskyrė, I. Norkutė nepatvirtino, nors pokalbio metu po skyrybų posėdžio teisme buvo praėjęs kone mėnuo. Remiantis įstatymais, teismo sprendimas įsigalioja praėjus 30 dienų po sprendimo paskelbimo. Šiuo metu I. Norkutės-Žvinienės ir A. Žvinio skyrybų bylos sprendimas jau įsigaliojęs – pora išskirta.

DELFI primena, jog kalbos apie subyrėjusią Ingos ir Aurimo šeimą jau seniai sklando pramogų pasaulio užkulisiuose. Dar spalį DELFI susisiekus su Inga ši emocingai reagavo į užduotą klausimą ir teigė, jog visos šios kalbos yra laužtos iš piršto, tikra nesąmonė.

DELFI primena, kad I. Norkutė-Žvinienė ir gerokai jaunesnis jos mylimasis A. Žvinys tuokėsi net du kartus. Pirmąkart pora žiedus sumainė 2012 m. metų kovo mėnesį Vilniaus Santuokų rūmuose. Amžiną meilę prieš Dievą pora prisiekė tų pačių metų rugpjūčio mėnesį.

Ingos ir Aurimo vestuvių akimirkos:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (177)