N. Pareigytė-Rukaitienė į egzotišką kraštą vyko filmuoti "Norim dar! Su "Radistais" laidos rubrikos, kurią ji veda.

"Malaizijoje filmavau siužetus savo televizijai, kurią turiu "radistų" laidoje, - naujienų portalui DELFI sakė ką tik iš lėktuvo išlipusi ir po ilgo skrydžio atsigauti nespėjusi Nijolė. - Kartu su manimi skrido režisierius, operatorius ir magas, su kuriais siužetuose bandėme atskleisti Malaizijos grožį."

Užsienio šalyje lietuvių komanda viešėjo tik porą dienų ir porą naktų. Tačiau, anot N. Pareigytės-Rukaitienės, kuo mažiau būni, tuo geriau stengiesi išnaudoti savo laiką.

"Sakoma, kad kuo daugiau laiko turi, tuo mažiau pamatai. Ir atvirkščiai. Todėl per tas kelias dienas turėjome padaryti ir pamatyti labai daug. Mažai miegojome, daug dirbome. Nuovargis jaučiasi didelis, bet neabejoju, kad reportažai bus įspūdingi, - žada viena iš laidos "Norim dar! Su "Radistais" vedėjų. - Tikslingai susidėliojome planus, vietas, susiorganizavome darbus, todėl per trumpą laiką spėjome tikrai nemažai aplankyti ir pamatyti."

Žinoma atlikėja su automobiliu apvažiavo kone visą Kvala Lumpūrą ir aplankė gražiausias vietoves.

"Malaizijoje lankiausi pirmą kartą. Tokiose šalyse visada norisi atostogauti, ne dirbti. Norėjosi nuplaukti į kokią salą, pasimaudyti ir pasilepinti saule. Galbūt dar grįšiu ten kaip turistė", - vylėsi ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)