„Mes jau Lietuvoje, o po Naujųjų ketiname kraustytis į Šiaulius. Kaune nežadame apsistoti, nes reiktų nuolat važinėti į Šiaulius. Iš tikrųjų galvojame apie įsikūrimą Šiauliuose“, – DELFI pasakojo G. Alijeva.

Pasiteiravus, kuo ketina užsiimti, žinoma atlikėja kol kas sakė nežinanti, tačiau patikino, jog ilgai netruks sugalvoti.

Paklausta, ar laukė sugrįžimo į namus, G. Alijeva tvirtino, jog Rusijoje ji gyveno pilnavertį gyvenimą: vairavo automobilį, turėjo draugių, dukrą leido į darželį, tačiau Lietuvoje – daugiau jai artimų žmonių, ši šalis jai – sava,

„Lietuva – mano gimtinė. Čia visada norisi grįžti. Jaučiamės gerai, o po Naujųjų prasidės dar vienas – naujas mūsų gyvenimo etapas. Kol kas svarstome dėl Naujųjų šventimo, kiek vėliau galvosime apie įsikūrimą Šiauliuose. Rusija buvo puiki šalis gyventi, nors negalėčiau Rusijos pavadinti Europa, tačiau ten mums viskas buvo labai gerai“, – kalbėjo ji.

R. Alijevas sezoną pradėjo Samaros "Krasnyje krylja" komandoje, su kuria praėjusių metų pradžioje sudarė dvejų metų sutartį. Tačiau šį sezoną lietuvis didžiąją laiko dalį praleido ant atsarginių suolo. VTB Vieningosios lygos turnyre R. Alijevas aikštėje pasirodė ketveriose rungtynėse, per kurias žaidė po 6 min., pelnydavo po 0,8 taško ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Goda ir Rolandas Alijevai susituokė 2009-ųjų liepos pabaigoje, 2010-ųjų gegužę jiedu sulaukė pirmagimės Tėjos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (87)