„Jau galime pristatyti savo naują šeimos narę Ceciliją. Tai jau ketvirtoji Cecilijų karta - mano mama Cecilija, močiutė ir promočiutė. Ir aš turėjau būti Cecilija, bet mano mama pamanė, kad nuo kaimo atitrūkusiai mergaitei toks vardas netiks. O aš pratęsiau tradicijas. Dar kai Cecilija buvo pilve, į ją taip kreipėmės, buvome pilnai apsisprendę", - DELFI pasakojo I. Stonkuvienė.

Moteris nesidomėjo, ar Cecilijos vardas turi kokią reikšmę. „Mums jis turi kitokią prasmę, reiškia mamas, moteris, tai, kas brangiausia, švenčiausia, o ar kažką reiškia kokioje kalboje, mums nelabai ir rūpėjo", - sakė jauna mama.

Indrė vis dar negali patikėti, kad dabar jų šeimoje jau trys žmonės. „Toks keistas jausmas, kai dar negali patikėti, kad tas mažas fainas žmogutis yra tavo. Mergytė labai rami, daug šypsosi, bet su charakteriu. Kai abu tėvai tokie, tai to ir reikia tikėtis", - juokavo Indrė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (137)