Atostogauti S. Milinytė su mama išvyko paskutinę minutę. Mergina džiaugėsi, kad pavyko itin nebrangiai – su 83 procentų nuolaida - įsigyti paskutinės minutės kelionę. Simona kelionę nusipirko 21 val. vakaro, o kitą dieną 14 val. jau išplaukė. 

S. Milinytė pasakojo, kad kruiziniame laive įspūdį paliko puikus maistas, supanti prabanga, švara. „Turistams maistas buvo tiekiamas visą parą. Kadangi virtuvės šefas turėjo mano dainų albumą, sulaukiau išskirtinio dėmesio. Vieną vakarą teko vakarieniauti iš krištolinių indų su laivo kapitonu. Negalėjau tuo patikėti“, - pažintimis džiaugėsi Simona.

Kelionės metu dainininkei nepavyko išvengti ir itin nemalonaus įvykio. Atplaukus į salą po turistų pamėgtas vietas atostogautojus vežiojo autobusas. Simona pasakojo susidraugavusi su vairuotoju. Tačiau saloje, kurioje tuo metu viešėjo S. Milinytė, išsiveržė ugnikalnis.

„Išsiveržus Kilauea ugnikalniui teko skubiai važiuoti į laivą. Vairuotojas paaiškino, kad turime labai skubiai išplaukti. Visi keliautojai skubėjo, kilo panika. Kai paklausiau vairuotojo, ką jis žada daryti, vyras nusijuokęs mane apsikabino ir pasakė, kad yra greitesnis už ugnikalnio lavą ir žino slaptų kelių. Manęs vienas žmogus paklausė, ar nedrebėjo žemė. Tačiau aš pati drebėjau, nieko nejaučiau. Vis galvoju apie šį įvykį... Prisimenu tą šaunųjį vairuotoją, meldžiuosi už salos gyventojus. Tikiuosi, kad jiems viskas bus gerai“, - DELFI kalbėjo Simona.

Kelionė S. Milinytei paliko didžiulį įspūdį, tačiau grįžti namo buvo labai gera: „Iš prabangos grįžau į mažą, vieno kambario butą Los Andžele, kuriame paprasta lova, gatvėse paprasti, neišsipustę žmonės... Išvyka buvo puiki, tačiau namo jau norėjau. Grįžusi verkiau iš laimės.“

S. Milinytės kelionės akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (183)