„Labai seniai buvau Druskininkuose. Apsilankius mane sužavėjo miesto jaukumas. Žmonės stengiasi dėl turistų, vietinių žmonių. Yra labai daug gražių vietų, kur prisėsti, atsigerti kavos, pavakarieniauti. Mieste mažai žmonių, puikus kurortas pailsėti nuo pajūryje besiilsinčios masės, didžioji dalis atvykusių – užsieniečiai“, - miestą gyrė dainininkas.

Prisiklausęs teigiamų rekomendacijų, R. Kirilkinas panoro savo akimis išvysti garsųjį Grūto parką, kuriame eksponuojamos sovietinės skulptūros. Vyras teigė, kad šioje vietoje tikrai verta apsilankyti. „Kuomet priklausėme SSRS, buvau labai mažas. Miglotai kažką pamenu. Prisimenu, kad turėdamas rublį, galėjai daug visko nusipirkti. Parke labai slegianti atmosfera, galbūt ši vieta aktualesnė žmonės, kurie yra už mane vyresni, gyveno tuo istoriniu laikotarpiu“, - svarstė dainininkas ir pridūrė, kad bene visi parke sutikti žmonės buvo užsieniečiai.

Kur kas labiau, nei tarybinio laikotarpio veikėjų skulptūros R. Kirilkinui patiko parko teritorijoje esantis zoologijos sodas. „Pastebėjau zebriuką, lamą. Labai norėjau pasidaryti asmenukę su asilu“, - juokėsi dainininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (281)