Pora nusprendė berniukui duoti Rojaus vardą. Karolis pats dalyvavo gimdyme ir pasakojo, jog jo žmona jaučiasi pakankamai gerai, nors gimdymas truko daugiau kaip 14 valandų.

Karoliui ir Ingridai tai – pirmasis vaikelis. Pora drauge daugiau kaip aštuonerius metus. Jau pirmojo susitikimo metu pajutę vienas kitam simpatiją, prieš du metus Karolis ir Ingrida sumainė aukso žiedus.

„Kiekviena diena, praleista drauge yra tarsi atradimas, o ką tik gimęs vaikelis dar labiau įprasmins mūsų šeimos meilę“ – mintimis dalinosi laimingas tėtis.

Grupė „2 Donatai“ šiuo metu sėkmingai tęsia koncertinį turą po Lietuvą – dar šiandien talentingųjų žemaičių laukia koncertas Telšiuose.

Karolis sulaukė ir kito grupės nario, Donato Čižausko sveikinimų: „Džiaugiuosi kartu su Karoliu“,– sakė jis, o paklaustas, kada jų šeimoje įvyks pagausėjimas, teigė, jog kol kas jis dar nesuplanuotas.

Vardas Rojus kilęs iš prancūzų kalbos ir reiškia rojų, dausas, rojaus sodą. Šis vardas taip pat yra prancūzų kilmės vardo Roy lietuviškas variantas.

Vardas dar yra kildinamas iš prancūzų kalbos žodžio rois, reiškiančio „ karalius“ arba iš gėlų kalbos žodžio ruadh, lietuvių kalboje reiškiančio „raudonas, raudonplaukis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)