„Pradėjome pamiršti, kas yra natūralus, pribloškiantis grožis. O veltui. Tereikia apsidairyti. Gražuolės aplinkui, kur tik pasisuksi, tik daugeliui sulaužyta grožio sąvoka ir nesuvokiame, kad nėra jokių rėmų ar taisyklių“, – rašė A. Jagelavičiūtė.

Žavių šalies moterų nuotraukomis su savo sekėjais dalindamasi stilistė pabrėžia, kad vienodai graži tiek liekna, tiek putli, aukšta ir žema, strazdanota, trumpaplaukė ir panašiai. „Gamta yra įvairovės meistrė, o žmogus – ne bukis, kad negalėtų suvokti plačios amplitudės“, – rašė A. Jagelavičiūtė.

Sukurti albumą „Amazing Faces“ ją įkvėpė stilistės ir tinklaraštininkės Gabijos Varnaitės grožis.

„Man ji užgniaužė kvapą. Nusprendžiau sukurti albumą, kur dėsiu gyvas gražuoles. Kodėl? Todėl, kad „natūralaus grožio ambasada“ pamiršo, kaip atrodo natūralios moterys“, – savo sekėjams rašė A. Jagelavičiūtė.

Tarp jos išvardintų gražiausių šalies moterų – Liepa Rimkevičienė, Rasa Ciunė, Agnė Grigaliūnienė, Eglė Grėbliauskaitė, Girmantė Vaitkutė, Neringa Zeleniūtė, Ieva Daugirdaitė, Karolina Meschino, Deimantė Kazenaitė, Agnė Kuzmickaitė, Ieva Stasiulevičiūtė, Karolina Toleikytė

Šiame albume puikuojasi ne tik jaunos gražuolės, bet ir brandaus amžiaus moterys, su amžiumi nepraradusios savo šarmo ir žavesio. Tarp jų ir Valentina Balyko, Daina Bosas, Janina Matekonytė.

Į šį sąrašą Agnė taip pat įtraukia ir pramogų, madų, kino ar verslo pasaulyje nežinomas merginas ir moteris, kurios spinduliuoja natūralų grožį.

Gražiausios Lietuvos moterys pagal A. Jagelavičiūtę – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (365)