Tiek dainininko gerbėjai, tiek lietuviai susidomėjo – kas ši 21-erių metų gražuolė, pavergusi dvigubai vyresnės garsenybės širdį? D. Guobytės interviu apie karjerą, gyvenimą Amerikoje, draugystę su garsenybėmis ir širdies draugą Maxwellą - išskirtinai DELFI skaitytojams.

Į Milaną lydėjo tėtis

D. Guobytė modelio karjerą pradėjo prieš šešerius metus. Tuomet merginai suėjo 15-lika metų. Apsilankiusi modelių atrankoje, surengtoje viename Klaipėdos viešbučių, mergina sulaukė pasiūlymo padirbėti Milane. Į Italiją kartu su Deimante išvyko ir jos tėtis. Svetur gražuolė praleido porą mėnesių ir įspūdžiais liko labai patenkinta. „Nežinojau, koks tas modelio gyvenimas, nemokėjau madingai rengtis, kaip elgtis modelių atrankose, ką galiu sakyti, o ko ne. Viskas buvo labai nauja, tačiau tai buvo geriausias laikas mano gyvenime“, - DELFI kalbėjo Deimantė.

Šiek tiek padirbėjusi Milane mergina grįžo atgal į mokyklos suolą. Tiesa, noras toliau siekti karjeros modelių pasaulyje nugalėjo ir mergina po dvejų metų pertraukos vėl išvyko dirbti į užsienį. Deimantė neapsiribojo vien Milanu, sėkmingai darbavosi ir Vokietijoje. Mokslų mergina nenorėjo mesti, tad grįždavo į Lietuvą.

Sutartis, atvėrusi kelią

Prieš trejus metus dirbdama Milane D. Guobytė susipažino su „Elite Model Management“ Majamyje direktoriumi Paolo Buonfante. Daugybę modelių pasaulyje išgarsinęs vyras pasikvietė Deimantę dirbti į Ameriką, pasiūlė jai darbo vizą. Netrukus mergina pasirašė sutartis su trijų miestų: Los Andželo, Majamio ir Niujorko agentūrų padaliniais. Per savo karjerą Deimantė yra pozavusi tokiems leidiniams kaip „Marie Claire“ , „Cosmopolitan“ ,“Glamour“, dirbusi su prekiniais ženklais „Dolce Gabbana“, „La Perla“, „Diesel“, „Giorgio Armani“, „Dsquared“, „Emilio Pucci“. 

„Išvažiuoti iš Majamio ir pasirašyti sutartį su „Elite“ modelių agentūra buvo vienas geriausių pasirinkimų mano gyvenime. Esu labai laiminga. Gyvenimas čia toks, kokį matydavau tik filmuose. Žiemą gyvenu ir dirbu modeliu Majamyje, o atšilus orams grįžtu į Niujorką. Į Lietuvą grįžtu kelis kartus per metus ir praleidžiu joje po porą mėnesių, aplankau savo šeimą. Taip pat studijuoju Klaipėdos universitete verslo vadybą, tad namo grįžtu ir dėl mokslų. Labai myliu Lietuvą, o ypač Klaipėdą. Esu ištikima savo kraštui ir draugams. Visada apie gimtinę kalbu tik gerai. Jei blogiausiu atveju ateityje negyvensiu Lietuvoje, vis tiek grįšiu aplankyti savo tėvų, draugų. Savo ateities nesužinosi, to mane išmokė gyvenimas. Kai mažiausiai tikiuosi, likimas pakeičia visus mano planus“, - kalbėjo mergina.

Deimantė Guobytė ir Maxwellas Majamio paplūdimyje:

Honorarai siekia tūkstančius

Deimantė neslėpė darbe susidurianti su konkurencija. Modelis pasakojo, kad dažniausiai ji juntama tarp šviesiaplaukių: „Pati niekada nekonkuruoju su merginomis ir nesu pavydi. Žmonėms linkiu vien gero ir džiaugiuosi, kai jiems sekasi darbe. Juk visi turime tiek pat valandų per dieną, tik skirtingai jas išnaudojame.“

Gražuolė DELFI paatviravo, kad už modelio darbą Amerikoje mokami nemaži pinigai. Dažniausiai honoraras priklauso nuo darbo. Užmokestis gali būti 2 tūkst., o gali ir 10 tūkst. dolerių. „Modelio darbo nedirbsi kiekvieną dieną. Modeliu taip pat nedirbsi ilgai, tad reikia išnaudoti šią pasitaikiusią galimybę. Jeigu ne dabar, tai kada? Žinoma, labai svarbu žiūrėti į ateitį ir nepamiršti, kad jauna visą gyvenimą nebūsi. Man 21-eri metai ir galiu sau leisti daryti viską. Ne itin norėčiau plėstis tema apie uždarbį, nes galiu pasirodyti žmonėms arogantiška ar pasipūtusi. O tokia tikrai nesu“, - kalbėjo D. Guobytė.

Komplimentai širdies draugui

„Dirbant modelio darbą neišvengiamai susipažįsti su daug žmonių. Taip jau nutinka, kad kai kurie iš jų yra įžymūs. Žmonių ratas dažniausiai būna iš mados, pramogų pasaulio. Nelabai turi pasirinkimo, su kuo bendrauti. Pažįstu nemažai užsienio garsenybių. Dažnai tenka susidurti su Leonardo DiCaprio, Beyonce, Bradley Cooperiu, Busta Rhymesu, Marlonu Wayansu, Enrique Iglesias, Paris Hilton, Naomi Campbell. Su savo širdies draugu Maxwellu susipažinau per E. Iglesias gimtadienį praėjusią vasarą. Mane sužavėjo jo paprastumas, dosnumas. Jis aukoja moterims, sergančios krūties vėžiu, yra labai geros širdies“, - apie pažintį su „Grammy“ laimėtoju prisiminė gražuolė.

Deimantė teigė, kad visada stengiasi laikytis atokiau nuo paparacių ir kamerų. Mergina nenori, kad šalia jos esantis garsus žmogus galvotų, jog ji yra garbėtroška ir naudojasi jo žinomumu: „Man svarbiausia žmogaus vidus, o ne tai, kokį automobilį jis vairuoja, ką pažįsta ar kiek pinigų turi. Mes visi esame vienodi. Norime to paties – jaustis mylimi. Nenorėčiau komentuoti draugystę su Maxwellu, noriu palaukti, kol praeis šiek tiek laiko ir visa žiniasklaida nurims. Galiu tik pasakyti, kad garsenybės nori kuo paprastesnio gyvenimo. Dauguma jų yra paprasti ir geri žmonės. Jeigu jų ego būtų didelis, neturėtų dabar tiek, kiek yra pasiekę. O Maxwellas yra vienas geriausių, paprasčiausių ir kukliausių žmonių, su kokiais man teko susipažinti.“

Deimantės Guobytės gyvenimo akimirkos - DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (566)