Lietuvoje Raimonda lankosi darbo reikalais. Paklausta, ar kaip nors ketina paminėti gimimo dieną, dainininkė ir vokalo mokytoja sakė drauge su bičiuliais ketinanti švęsti šį vakarą, kai bus pabaigusi visus dienos darbus.

„Labai anksti kėliausi, keliauju per visą Lietuvą. Šiandien dalyvausiu dviejose televizijos laidose, – pasakojo Raimonda. – O vakare bandysiu švęsti, jei nebūsiu pervargusi, nes smagu pamatyti senus draugus ir artimuosius“.

Dainininkė, buvusi TV projektų dalyvė DELFI patikino, kad gimtadienio ji laukianti visada: „Man gimtadienis visada labai patinka, visada jo labai laukiu!“

Nors Raimonda ypatingai vertina artimųjų rodomą dėmesį, jos sutuoktinis Vimalis Ramchurnas neapsiribojo vien juo. Žinodamas savo išrinktosios pomėgius, mylimą moterį jis ketina nustebinti netikėta dovana.

„Šiandien didžiausia dovana yra tai, kad atvyksta mano vyras. Žinau, kad grįžusi į Dubliną, būsiu kažkur gabenama atsipalaiduoti ir pailseti su juo. Tik dar nežinau kur. Paslaptis“, – šypsojosi jubilijatė.

R. Masiulytės gyvenimo įvykiai akimirkos:


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (174)