„Taip, tikrai žinau, kad gruodžio 31-ąją jam gimė dukra. Sveikutė, gražutė dukrelė“, - naujienų portalui DELFI sakė gerai informuotas šaltinis.

Rietave gyvenantys G. Einikis ir J. Narmontienė pastaruoju metu atsidūrė dar vieno šeimyninio skandalo verpetuose. Antrąją šv. Kalėdų dieną siautėjęs krepšininkas grasino savo sugyventinę apipilti rūgštimi, nužudyti ir sudeginti namą kartu su ja. Krepšininkui uždrausta matytis su mylimąja, liepta išsikraustyti iš namų. Su J. Narmontiene drauge pabūti norėjęs G. Einikis dukros gimimo stebuklo pamatyti neturėjo galimybės. Nors teisėsauga uždraudė G. Eininkiui artintis prie mylimosios, teigiama, kad jis jau turėjo progą pažiūrėti į dukrelę.

Poros bičiuliams, pareiškusiems, kad dukrytės sulaukusiai Jurgitai teks „padirbėti“ ir naktimis, moteris yra sakiusi, jog toks darbas jai – labai mielas.

Ir G. Einikis, ir J. Narmontienė turi atžalų iš ankstesnių santykių.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)