„Jeigu išieškotojai atsisakys pasiimti automobilį, automobilis bus grąžinamas savininkui ir jam nuimamas areštas", – sako A. Zenkevičius.

Buvusio krepšininko automobilis buvo areštuotas už nesumokėtą 4550 Lt baudą Eismo priežiūros tarnybai. G. Einikis taip pat yra skolingas maždaug 70 tūkst. Lt vienam verslininkui, kuriam nepardavė namo Karklėje, tačiau ir negrąžino gautų rankpinigių.

DELFI primena, kad 2007 m. teismas uždraudė buvusiam krepšininkui ketverius metus sėsti prie vairo.

Vairuotojo pažymėjimas G. Einikiui atimtas už tai, kad 2006 m. pabaigoje Klaipėdoje Tilžės gatvėje, prie Jakų žiedo, jo vairuojamas visureigis išlėkė į priešpriešinio eismo juostą ir trenkėsi į automobilį BMW, kurį vairavo 20-metis Klaipėdos rajono gyventojas.

G. Einikis iš įvykio vietos pasišalino.

Paliktame automobilyje buvo rasta narkotinių medžiagų. Vėliau tyrimai patvirtino, kad buvęs krepšininkas vartojo kokainą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją