Anot L. Salasevičiaus, šiuolaikinės moterys, gyvenančios skubančiame ir niekad nemiegančiame mieste, privalo išlikti raganiškomis: atrodyti kerinčiai ir palikti aplinkiniams neišdildomą įspūdį, tačiau tuo pačiu – žinoti savo vertę ir ryžtingai siekti tikslų. Jau septynerius metus pats kurdamas, modeliuodamas ir siūdamas sukneles, dizaineris turėjo galimybę bendrauti ir su niekam nežinomomis moterimis, ir su televizijos ekranų žvaigždėmis. 

Įsitaisiusios pirmose eilėje madų šou stebėjo ne tik žinomos damos su antrosiomis pusėmis ir draugėmis. Renginio svečiu galėjo tapti bet kuris, už bilietą sumokėjęs 25 eurus.

O. Pikul-Jasaitienė savo vedamoje laidoje visuomet pasirodo vilkėdama tik L. Salasevičiaus sukneles. Moteris yra sakiusi, kad šio dizainerio kūryba jai – itin artima, o pats dizaineris ją įvardija kaip vieną savo mūzų. Šiuo metu kūdikio besilaukianti dainininkė netgi dalyvavo atrenkant modelius šiam kolekcijos pristatymui.

Renginio viešnios žibėjo ne mažiau nei podiumu žengę modeliai. Margaspalvės suknelės, aukštakulniai bateliai, ryškus makiažas bylojo, kad viešnios mados šventei pasiruošė išties atsakingai.

Kolekcijos „Miesto raganos“ pristatymo svečiai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)