„Mano krūtinę aptarinėja jau penkiolika metų. Tad, šios kalbos man tikrai nėra naujiena. Galiu pasakyti, kad jokių plastinių operacijų tikrai nesidariau, tą patį tvirtinau ir savo gerbėjams. Man nesvarbu, kas tuo tiki, ar netiki“, - DELFI kalbėjo G. Lebedeva.

Greta teigė, kad jau mokykloje galėjo pasigirti iškilia krūtine. Prieš keletą metų sugalvojusi dalyvauti fitneso varžybose atlikėja gerokai sulyso, itin daug dirbo sporto salėje, atsisakė riebių produktų.
„Normalu, kad svoris nukrito ir taip sumažėjo krūtinė. Man visų pirma ji lieknėja. Dalyvaudama projekte „Šuolis“ buvau sustambėjusi. Tad nieko nuostabaus, jog pasigirdo kalbos neva aš laukiuosi ar pasididinau krūtinę. Sportas yra gerai, kūnas gražiai atrodo, tačiau visada buvo gaila, kad dėl jo kenčia krūtinės apimtys“, - kalbėjo G. Lebedeva atskleidusi, kad po varžybų priaugo 5 kilogramus.

Kol kas G. Lebedeva dalyvauti varžybose tikrai neketina. Mergina teigė, kad ateityje – nauji planai, be to, nesinori vėl savęs kankinti dietomis ir alinančiu sportu. „Užėmiau pirmąsias vietas, gerai pasirodžiau. Be to, dabar vis labiau populiarėja itin raumeningi kūnai, kas man nėra gražu“, - savo apsisprendimą aiškino gražuolė.

Pašnekovė prisiminė, kad jai būnant 18-likos metų, iš draugių nuolatos girdėjusi kalbas apie neva chirurgų padidintas krūtis. Net artimiausios draugės Gretos klausinėdavo, kokias ji liemenėles perka ir ką daro, kad visada taip gerai atrodo.

„Kadangi šiuos komentarus girdžiu seniai, esu įpratusi. Norisi tiesiog žmonėms paaiškinti, kad jokių operacijų aš tikrai nesidariau. Paskutiniu metu žmonių pagrindinė tema mano ir Indrės (Indrės Burlinskaitės – DELFI) krūtinės dydis. Mes gi moterys, žinome įvairių gudrybių, kaip atrodyti gražiau. Yra ir didinančios liemenėlės, visokie silikoniniai įdėklai, kuriais aš nesinaudoju. Jų man prireikė tik varžybose, kuomet reikėjo išraiškingesnių formų“, - atviravo G. Lebedeva.

G. Lebedeva anksčiau:

G. Lebedeva dabar:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (179)