16
Kitas

E. Straleckaitė: ne visi supranta, kas yra reklama

Mama tapusi Oksana erotinių pasiūlymų nebesulaukia

Kosmetiką, lietuvių dizainerių drabužius ir daugelį kitų prekių feisbuke savo draugams rekomenduojanti Oksana Pikul-Jasaitienė tikina kruopščiai atsirenkanti, ką reklamuoti. „Nenorėčiau reklamuoti kokio nors gašlaus daikto“, – šyptelėjo moteris.

Anot Oksanos, pasiūlymą reklamuoti erotinių pažinčių portalą ji atmetė iš karto: „Skandalų ir taip pakako tuo metu.“ Beje, dainininkės karjerą dėl motinystės pristabdžiusi moteris pastebėjo, kad pastaruoju metu, pasikeitus jos gyvenimui, reklaminiai pasiūlymai surimtėjo.

„Per dieną gaunu kelis skirtingus pasiūlymus iš įmonių atstovų ar savininkų, – pasakojo Oksana. – Su viena kosmetikos įmone bedrauju jau kelis metus. Per šį laiką organizavome ne vieną įvaizdinę fotosesiją.“

Nors O.Pilkul-Jasaitienė patikino, esą ir neprašyta feisbuko draugams pareklamuoja patikusį daiktą ar produktą. Vis tik, kiek kainuoja reklama jos feisbuko anketoje, nebuvo linkusi atskleisti.

16
Kitas

E. Straleckaitė: ne visi supranta, kas yra reklama

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (114)