Lietuvos pramogų verslo veikėjas, buvęs politikas, 1995 metais išgarsėjo kaip muzikos grupės „Žas“ narys.

Prieš dvidešimt metų L. Mažeika buvo įvairių subkultūrų atstovas. Ezopo pravardę gavęs metalistas mėgo skusti galvą plikai. Metams bėgant atlikėjas savo kūną išmargino įvairiomis tatuiruotėmis.

Vyro išvaizda kardinaliai pradėjo keistis 2001 metais, kai jis pasikeitė savo pavardę ir tapo Linu Karaliumi, atsisakė alkoholio ir mėsos, pradėjo domėtis dvasiniais dalykais.

Linas pradėjo auginti plaukus, dažyti garbanas įvairiomis spalvomis, pinti į kaseles.

2004 metais „Žas“ grupę palikęs atlikėjas pradėjo dirbti Vilniaus miesto savivaldybėje, įsitraukdamas į narkomanijos mokyklose prevencijos programą. Tada jo spintoje laisvalaikio marškinėlius pakeitė juodi kostiumai ir kaklaraiščiai.

Solidus kostiumuotas periodas tęsėsi iki 2010-ųjų metų, kai po apkaltos iš jo buvo atimtas Seimo nario mandatas. Po trejų metų L. karalius sugrįžo į grupę „Žas“. Sugrįžo ir savitas jo stilius.

Daug dėmesio savo išvaizdai skiriantis atlikėją L. Karalių galima vadinti vienu stilingiausių Lietuvos pramogų pasaulio vyrų.

Lino Karaliaus išvaizdos pokyčiai – DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)