Debbie Mathers-Briggs (Debi Maters-Brigs) iš Misūrio valstijos Sent Džozefo miesto praėjusį rugsėjį padavė ieškinį savo sūnui, kurio tikrasis vardas yra Marshallas Bruce Mathersas III (Maršalas Briusas Matersas III). Pasak jos, šis "Grammy" apdovanojimą gavęs muzikantas ją apšmeižė, kai interviu žurnalams pareiškė, jog ji esanti nestabili, mėgsta bylinėtis ir vartoja narkotikus.

Teismui susitarimo pasiūlymą pateikė motinos advokatas Fredas Gibsonas. Pranešama, kad birželio mėnesį jis buvo perdavęs šį pasiūlymą asmeniškai Eminemui.

27 metų reperis neatsakė nė į vieną šių pasiūlymų. Jis tebeketina spręsti šį ieškinį teisme, sakė jo advokatas Peteris Peacockas (Piteris Pykokas).

Rugsėjo 13 dieną Eminemas turi duoti parodymus su priesaika.

Naujausio Eminemo albumo "The Marshall Mathers LP" buvo parduota daugiau kaip 4 mln. egzempliorių.

Eminemui buvo pateikti kaltinamai net dviejose Mičigano valstijos grafystėse. Jis kaltinamas tuo, kad slapta nešiojo ginklą, taip pat užpuolimu.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją