E. Santos rašė, kad jau keletą mėnesių jos pozityvumas slėpė baisią diagnozę: „Aš sunkiai sergu.“

Moteris nenorėjo atskleisti, kokia liga jai buvo diagnozuota, tačiau teigė, kad pasveikti gali gavusi tinkamą gydymą, dėl to ir kreipiasi į savo draugus.

„Visada pasitikiu savo draugais, nes neturiu nieko kito... Nelaimei, mano šeši vaikai taip pat neturi nieko kito, tik mane. Šįkart aš paminu savo išdidumą ir prašau pagalbos, nes net supermoterys gali trumpam prarasti savo galias.

Turiu pripažinti, kad mano išdidumas mane stabdo, bet šįkart aš neturiu pasirinkimo. Liga gali atimti mano gyvybę, bet svarbiausia, kad ji gali atimti mamą iš šešių angelų. Vienintelį žmogų, kurį jie turi.

Galite nematyti mano ligos nuotraukose (aš visuomet tai slepiu), bet aš esu moteris, kuri nebeturi jėgų ir netenka plaukų bei dantų“, – rašė ji.

E. Santos teigė negalinti pakelti nė pieno pakelio: „Tai nebesu aš. Draugai, man tikrai reikia jūsų pagalbos.“

Moteris neslėpė, kad prašyti jai – bene sunkiausias dalykas, tačiau tuo pačiu ir teisingiausias. „Mano vaikai man labai svarbūs ir niekas nežino, ką gali atnešti rytojus“, – rašė ji.

E. Santos gyvenimo JAV akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (727)