Mirko su Edita apie profesionalios karjeros pabaigą paskelbė praėjusių metų lapkritį. Tačiau šokių partneriai nenutraukė savo bendradarbiavimo ir toliau kartu rengia įvairius pramoginius pasirodymus.

Kalbas apie užgimusius jausmus tarp italo ir žavios lietuvaitės pakurstė šeimyniškos nuotraukos, kuriomis jiedu dalinasi socialiniame tinkle. Internete gausu komentarų, sveikinančių gražią porą.

Naujienų portalui DELFI E. Daniūtė kalbų apie romaną su šokių partneriu nepatvirtino. Bet ir nepaneigė.

Daugkartinė šokių čempionė juokavo, kad žmonės galbūt norėtų supiršti kartu šokančią gražią porą. Tačiau gyvenime viskas nebūna taip paprasta.

„Mes nemažai bendraujame, daug laiko praleidžiame kartu dėl darbo, šokame įvairiuose pasirodymuose, – DELFI sakė E. Daniūtė. – Dėl mūsų santykių komentuoti dar anksti. Dabar esame labai geri draugai. O daugiau – laikas parodys.“

E. Daniūtė su buvusiu sutuoktiniu, advokatu Mindaugu Vasiliausku oficialiai išsiskyrė šių metų kovą. Pora augina septynerių metukų dukrelę Evitą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (78)