"Esminio instinkto" (Basic Instinct) žvaigždė atsisako vesti Velso gražuolę, kuri neseniai pagimdė jam sūnų Dylaną (Dilaną), kol bus pasirašyta vedybų sutartis.

Aktorius baiminasi, kad gali pasikartoti istorija su jo buvusia žmona Diandra, kuriai teko išmokėti ne vieno milijono dolerių skyrybų kompensaciją.

M. Douglasas nesutinka su C. Zeta-Jones reikalavimu skyrybų atveju sumokėti jai 4,5 mln. JAV dolerių (18 mln. litų) ir palikti namą. Jis siūlo 1,05 mln. JAV dolerių ir teisę gyventi prabangiame name, kuris oficialiai liktų jo.

Nors skelbiama, kad pora vėliau šį mėnesį susituoks Kalifornijoje, jų draugas pasakojo, kad be sutarties vedybų nebus.

"55-erių metų Michaelas, jei nebūtų įžvalgus verslininkas, būtų niekas. Jis nesirengia atiduoti visko, ką sunkiai uždirbo", sakė draugas.

"Diandra jį paliko be nieko ir dabar jam geriau apsidrausti, o ne vėliau gailėtis. Kai kas iš mūsų net mano, kad Catherine pastojo tik norėdama įgyti svarų argumentą", pridūrė jis.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją