Penktadieniai populiariausioje jaunimo radijo stotyje prasideda nuo šoko terapijos žvaigždėms. Rytinės laidos „Dydisis O“ metu į studiją užsukusios žvaigždės dalyvauja atvirumo žaidime „Esu Nesu“, kuriame išpažįsta pačias intymiausias paslaptis ir atskleidžia negirdėtus faktus apie save.

O desertui kitas, širdies ritmą suaktyvinantis žaidimas „Skambink arba trink“ - priverčiantis tiesioginio eterio metu skambinti vienam iš žvaigždės mobilaus telefono kontaktų sąraše esančiam numeriui.

Mušė kaimynę

Rytinio „Zip Fm“ šou vedėjas, žurnalistas Orijus Gasanovas penktadienio rytą Viktorijai uždavinėjo įvairiausius klausimus tema „Esi ar nesi tai dariusi“. Prisiekusi sakyti tik tiesą Viktoriją studijoje net paraudonavo. Pateikiame trumpą pokalbio ištrauką.

- Ar esi pirkusi „padzielką“, žinomos firmos padirbinį, pavyzdžiui „Dolce&Gabbana“ arba „Louis Vuiton“ rankinuką?

- Taip, esu... Bet aš tuo metu nežinojau, kad jis toks.

- Pas Marių Gelažniką gal pirkai?

- Ne, užsienyje. Kai pirmą kartą lankiausi Italijoje. Galvojau „vau, koks gražus rankinukas“. Nusipirkau su „Louis Vuiton“ logotipu ir tik po to paaiškėjo, kad čia netikras. Būtent todėl dabar jo jau nenešioju.

- Ar esi pafantazavusi apie gerbėją iš koncerto minios?

- Gal ir esu. Bet palauk, žiūrint ką tu turi omenyje sakydamas „pafantazavusi“. Nieko rimto, gal apie kavą ar panašiai.

- Kai gyvenai Šiauliuose – daviei kitai panai į nosį?

- Esu, esu, esu. Su kaimyne susimušiau laiptinėje.

- Kas gavo?

- Aišku, kad kaimynė. Pati užpuolė – pati gavo. Aš tikrai buvau labai smarki mergina. Nieko nebijojau. Ir dabar galiu pakovoti, bei apsiginti.

Mamai siūlė tapti grupės nare

Po trumpos pertraukos atsigavusią daininkę „Didysis O“ vedėjas pasitiko su dar sudėtingesne užduotimi. Paėmęs garsios merginos telefoną, jis naršė po jos kontaktų sąrašą ir kartu su klausytoju išrinko vieną numerį, kurį pagal žaidimo taisykles Viktorija galėjo ištrinti visam laikui arba panaudoti skambučiui radijo eteryje.

Klausytojo sprendimu iš žvaigždės kontaktų buvo pasirinktas telefono numeris „Mama UK“, priklausantis Anglijoje gyvenančiai Viktorijos mamai.

„Renkuosi skambinti“, - pareiškė mergina ir išsitraukė pokalbio scenarijų „Grupei ieškom naujo nario“.

„O ne, nenoriu, negaliu! Čia parašyta, kad turėsiu mamai pasiūlyti tapti nauja grupės nare. Aš negaliu taip meluoti, prašau, ne“, - nuo užduoties bandė išsisukti „Pinup Girls“ narė.

Laidos vedėjui teletiltu „Lietuva-Anglija“ sujungus mamą ir dukrą pokalbis buvo nevaldomas.

Pirmiausia ragelį pakėlusi moteris nusistebėjo, kodėl garsi jos dukra skambina ne per nemokamų skambučių aplikaciją „Viber“.

„Taip išėjo, kad ieškom naujo grupės nario, o aš žinau, kad tu labai gražiai dainuoji.
Tai va sugalvojo mūsų prodiuseriai, kad reikia padaryti grupę „Mama ir Dukra“. Tai klausimas toks ar sutiktum grįžti į Lietuvą ir dainuoti su manim grupėje“, - atitekusią užduotį vykdė Viktorija. „Bet tu gi žinai, kad mano balso stygos trūkusios, aš negaliu“, - dukros provokacijai nepasidavė emigravusi moteris. „Šiais laikais visi dainuoja, galėsi ir tu. Su kompiuteriu sutvarkys viską“, - mamą ragino Viktorija.

Vis tik gavusi neigiamą atsakymą Viktorija prisipažino, kad tai skambutis iš radijo eterio. „Buvau nepasiruošusi. Aš dar lovoje dukrele, man šiandien laisvadienis“, - savo susikaustymą paaiškino daininkės mama.

Žurnalisto Orijaus Gasanovo vedamą rytinį radijo stoties „ZIP FM“ šou „Didysis O“ galite klausyti darbo dienomis nuo 7 val. iki 10 val.