„Nebegaliu! Užvirė kraujas! Retai skaitau lietuvišką spaudą, bet va šitas užkliuvo jau kelintame straipsnyje! Kodėl mano brangios lietuviškos žemės dainininkės dalyvauja visokiuose muzikiniuose projektuose/ šou laidose ir t.t. su tikslu įrodyti, kad (pabrėžiu) gali dainuoti gyvai? Kaip dainininko profesiją turintis žmogus apskritai gali nedaunuoti gyvai? Kaip kitaip dar galima dainuoti? – feisbuke piktinosi D. Virbilaitė. – Ar mums jau taip negerai muzikiniame pasaulyje, kad televizijose pasirodantys ir dainininko profesiją atstovaujantys žmonės turi įrodinėti, kad gali dainuoti?“

Tiesa, pasipiktinusi tokiu televizijų nusistatymu Donata prisipažino, kad ir pačiai yra tekę žiopčioti pagal fonogramą. „Nemeskite akmens, esu ir pati karjeros pradžioje (turiu mintyje tą garsųjį realybės šou) keletą kartų žiopčiojusi pagal fonogramą, nes va buvau labai jauna, šiek tiek kvaila, na, porą kartų dainos buvo įrašytos dieną prieš tiesioginį eterį. Tačiau tai buvo labai išskirtiniai atvejai“, – save teisino Donata, tuo metu paklususi realybės šou „Kelias į žvaigždes“ taisyklėms.

„Ir nesakykite, kaip mėgsta daugelis: „Televizija neturi tinkamos aparatūros įgarsinti gyvai“. „Bullshit“ (liet. „mėšlas“). Išbandyta, patikrinta, atsakau. Taip, kad gaila ir liūdna, kad daug kur vis dar propaguojama kiekybė, o ne kokybė, bet net ir dėl to man vis tiek gera sugrįžti namo“, – įrašo pabaigoje pozityvo įžvelgė atlikėja.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)