DELFI primena, kad pora susituokė Las Vegase prieš septynerius metus. Jų liudininke tapo vietinė, meksikiečių kilmės darbuotoja.

Jaunavedžiai, kurie iki tuoktuvių draugavo daugiau nei ketverius metus, vestuvėms buvo pasiruošę – vežėsi puošnius drabužius. Po sutuoktuvių pora dar mėnesį keliavo po Ameriką, aplankė atokiausius jos kampelius ir pasisėmė įspūdžių dar metams į priekį. Grįžę jiedu surengė simbolinį vakarėlį draugams ir artimiesiems.

„Grįžę draugus pasikvietėme į svečius, kepėme mėsainius, gėrėme visokius gėrimus – lauko šventė ir tiek“, – anksčiau yra sakęs Džiugas, teigdamas, kad tradicinių puotų ir iškilmių tikrai nebuvo.

Džiugas Siaurusaitis sako, jog mintį susituokti Las Vegase padiktavo idėja išvengti šurmulio Lietuvoje – tiesiog norėjosi pabėgti ir susituokti. Tai antroji Džiugo Siaurusaičio santuoka – su pirmąja žmona aktorius susilaukė dukters Kotrynos ir sūnaus Roko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (140)