Į kelionę pora išsiruošė ne dviese – šįkart jiems kompaniją palaiko ir D. Bunkaus sūnus Kristupas bei bičiulė su panašaus amžiaus sūnumi.

Verslininkas ir jo mylimoji ne veltui pasirinko prabangų Antalijos viešbučių kompleksą „Kamelya Collection“ – dėl pramogų gausos jis puikiai tinkamas ir viešnagėms su vaikais.

Socialiniuose tinkluose V. Siegel viešina kadrus iš kelionės ir Lietuvoje likusiems bičiuliams bent nuotraukose leidžia žvilgtelėti, kiek daug Turkijoje saulės ir šilumos, kurios tėvynėje pasigendama net gegužės mėnesį.

Viktorijos feisbuko paskyros sekėjams pro akis nepraslydo ir nuotrauka, kurioje jauna moteris vilki dailų maudymosi kostiumėlį.

V. Siegel - iš tų moterų, kurios gali pasigirti natūraliai liekna, puikių formų figūra. Nenuostabu, kad D. Bunkaus sužadėtinė dažnai sulaukia komplimentų dėl kūno linkių ir išpuoselėtos išvaizdos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (258)