„Esame su Radži pora. Dažnai bendraujame, susitikinėjame, viskas tarp mūsų gerai“, - DELFI kalbėjo mergina. Ilona taip pat neslėpė, kad planuoja vestuves su Radži, tačiau patikino, kad to tikrai neskelbs viešai: „Nesigirsime tuo prieš visą Lietuvą. Esame tokios nuomonės, kad dviejų žmonių santykiai tai ne visos Lietuvos santykiai, norime privatumo.“

Su LNK televizija Ilona yra pasirašiusi griežtą sutartį, kurios punktuose yra nurodyta, kad mergina negali filmuotis kitose televizijose. Prieš metus savo laimę bandžiusi projekte „Ūkininkas ieško žmonos“ mergina patikino, kad dabar nebegalvoja apie jokius realybės šou, skirtus surasti antrajai pusei. Ilonos širdyje rusena jausmai tik atlikėjui Radži, o kitiems vyrams vietos nėra.

„Nenorėčiau niekur filmuotis, nebent pakviestų kažkur su šokiais. Tuomet negalėčiau atsisakyti, nes šokiai man reiškia labai daug. Radži taip pat visada patiko šokti, man tas labai patinka. Deja, pamokų jis pas mane nelanko. Neturime laiko šokiams, kai susitinkame – džiaugiamės vienas kitu“, - kalbėjo šokių būrelio vadove dirbanti mergina. Ilona DELFI pasakojo, kad šiuo metu veda ne tik šokius, bet ir dirba kosmetikos, finansų konsultante, daro makiažus.

Su dainininku Radži mergina stengiasi kuo turiningiau praleisti laisvą laiką: kartais pabūna name ar išvyksta atostogauti. Porai kartu apsigyventi trukdo darbai. Radži dirba Vilniuje, o Ilona Kaune: „Nors kartu negyvename, susitinkame porą kartų per savaitę. Mano darbo grafikas slenkantis, tad negaliu visada prisitaikyti.“

„Antrą kartą į tokio pobūdžio laidą ieškoti meilės neičiau. Žinoma, jei Radži ieškotų sau žmonos – eičiau. Manu, kad suradau žmogų, kuris mano gyvenime užima svarbią vietą ir man kitų nereikia“, - DELFI dėstė mergina.

Vienas iš realybės šou „Paslapčių namai“ dalyvių Valdas atskleidė, kad trejus metus gyveno su Radži. DELFI pasiteiravus, ar ši paslaptis neišmušė merginos iš vėžių, Ilona patikino, kad visa tai melas, gimęs iš pavydo. „Tai visiška nesąmonė. Aš žinau, kaip yra iš tiesų. Nekreipiu dėmesio į tokias paskalas. Radži su juo nei gyveno, nei ką. Aš nesigilinau į šią situaciją, tai yra praeitis. Aš gyvenu dabartimi, o praeitimi negyvenu niekada.

Jo seksualinė orientacija tikrai yra normali, aš tą žinau ir tuo neabejoju. Galbūt jie praeityje buvo pažįstami kaip draugai, bet kad meilužiai, tai tikrai ne“, - pokalbį užbaigė Ilona.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (449)