Renginių organizatorė ir režisierė Erika Purauskytė spalio 22-23 dienomis dalyvaus vestuvių parodoje „Išteku.lt“ ir su būsimaisiais jaunavedžiais seminare dalinsis vestuvių šventės idėjomis: kaip sukurti asmeniškas, personalizuotas vestuves, kokios naujovės ir tendencijos laukia ateinančiais metais ir kaip nustebinti kiekvieną šventės svečią.

Erika Purauskytė

Pasak renginių įmonės „Menai renginiai” įkūrėjos, jaunavedžius ji konsultuos ne tik seminaro metu, o ir asmeniškai kiekvieną savo stende parodoje: „Šiandien, kaip niekada suvokiu, koks svarbus asmeninis kontaktas ir asmeninis patarimas besiruošiant šiai, svarbiausiai, dviejų žmonių gyvenimo dienai. Patarsiu ir kaip profesionalė, ir kaip būsima nuotaka, tad laukiu kiekvienos poros.“

Renginių režisierei „Išteku.lt“ parodoje bus įdomios svarbiausios aktualijos: nuotakų suknelės, vestuvių puošybos tendencijos, šventės vietos ir fotografija.

Birželį E. Purauskytė tapo mama - jai gimė dukrelė. Savo mylimąjį moteris kruopščiai slepia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)