– Violeta, ar pamenate pirmuosius eksperimentus su kosmetikos priemonėmis?

– Paauglystėje, net pamenu tokią kreminę pudrą pavadinimu „Balet“ ir tušą, kurį reikėdavo paspjaudyti ir tik tada galėdavai dažytis. Žinoma, pirmiausia, kai buvau kokių 12–13 metų, norėjosi ryškinti blakstienas, o vėliau, kai tapau paaugle ir atsirado šiokių tokių odos problemų, pradėjau naudoti ir kreminę pudrą.

– Ar mama leisdavo paauglei dukrai naudoti kosmetiką?

– Slėpdavau nuo mamos, gaudavau velnių, jei pamatydavo.

– Kada pirmą kartą Jus profesionaliai grimavo?

– Televizijoje. Niekuomet anksčiau nebuvau to bandžiusi, nebuvo tokios mados. Dabar kitaip, merginos eina pas profesionales kokia nors proga, anksčiau tokių dalykų nebūdavo. Kaip kas mokėdavo, taip pasidažydavo.
Violeta ir Vilius Tarasovai

– Ar teko kada nusivilti grimuotojos darbu ir būnant nepatenkintai savo išvaizda lipti ant scenos?

– Būdavo ir taip, kol supratau, ko noriu, kol subrendau. Iš pradžių nedrįsdavau nieko pasakyti, nekoreguodavau blogo grimo.

– Kokias grožio procedūras labiausiai mėgstate?

– Veido ir kūno masažus, tik labai retai jais pasilepinu. Kartą buvau gavusi dovanų įvyniojimą šokolade, buvo labai smagu (šypsosi). Aišku, veido valymas tikrai nepatinka, tačiau kitos procedūros – labai.

– Buvote tapusi raudonplaukė, tačiau vėl grįžote prie šviesios plaukų spalvos. Kodėl nebeeksperimentuojate su plaukais?

– Manau, tapti raudonplaukei buvo labai drąsu ir šioks toks ėjimas prieš gamtą. Supratau, kad tai ne man. Kadaise buvau nusirėžusi plaukus. Kirpykloje, parodžius nuotrauką, mane nukirpo taip trumpai, kad atrodžiau kaip berniukas. Kurį laiką teko taip pavaikščioti, kol ataugo. Visą gyvenimą esu ilgaplaukė, prie trumpų plaukų nepripratau.

– Ar esate išbandžiusi plaukų arba nagų priauginimo procedūras?

– Plaukų ne, tačiau priauginamus nagus esu bandžiusi. Tokie dalykai labai žaloja nagus, tad teko atsisakyti. Man gražiau tai, kas natūralu.