„Auksiniai svogūnai“ televizijos žiūrovams žinomi jau daugiau nei du dešimtmečius. Tradiciškai čia suskaičiuojami visi ryškiausi pastarojo meto skandalai, o jų veikėjai parodomi „svogūniškoje“ šviesoje. Pro apdovanojimų rengėjų akis nepraslysta nė vienas atgarsio visuomenėje sulaukusio įvykio herojus, nė vienas nusikalbėjimas ar nuėjimas į šoną.

Ne tik labiausiai svogūnų nusipelniusieji, bet ir kiti šou verslo, politikos ir net ūkininkystės rykliai susirinko pasidžiaugti šmaikščiais pasirodymais, kuriuose susijungia profesionalūs atlikėjai bei ryškūs kitų profesijų atstovai.

Vedėjo mikrofonu renginio ambasadorius Arūnas Valinskas šiemet dalijosi su TV laidų vedėju, humoristu Justinu Jankevičiumi.

„Kolega, ar girdėjote naujieną, kad honoraro mes už šitą renginį negausime? Užtai kiekvienam – po traktorių“, – šmaikštavo A. Valinskas.

Į areną iš tiesų buvo įvaryti du galingi traktoriai, stovėję iš abiejų scenos pusių. Tai įprasmino garsiai nuskambėjusį ūkininkų maištą Vilniuje.

Ant scenos įteikti apdovanojimų lipo garsūs žmonės. Čia pasirodė seniai matytas Antanas Nedzinskas, verslininkas Antanas Bosas, buvęs Klaipėdos meras Vytautas Grubliauskas, legendinis atlikėjas Steponas Januška bei Radži kuris žiūrovams dar ir padovanojo pasirodymą.

Pasirodymus taip pat parengė Inga Valinskienė, Deivis Norvilas, Violeta Mičiulienė, grupė „DAR“, Žilvinas Žvagulis, Irena Starošaitė, grupė „Bernužėliai“ ir daugelis kitų.

Kai ant scenos pasirodė muzikos prodiuseris ir atlikėjas Arvydas Martinėnas-Vudis, publikoje pasigirdo švilpimų. Vyrui patikėtas politiko ir LGBTQ teisių gynėjo Vytauto Tomo Raskevičiaus vaidmuo, dėl kurio Vudžiui teko pasimatuoti pūstą sijoną ir ryškiai nusigrimuoti.

Ant scenos pasirodė ir skandalingos skyrybų istorijos herojus Laurynas Suodaitis gavo itin ryškią partnerę - dainininkę Nataliją Bunkę.

Verslininkę ir influencerę Viktoriją Siegel suvaidinusi N. Bunkė su L. Suodaičiu dainavo apie tai, kokie puikūs influenceriai jie buvo. Šiam vaidmeniui atlikėja pasipuošė ilgų plaukų peruku, garsaus ženklo kepuraite ir kailiniais. Atlikėjos grimą komentavęs renginio vedėjas Arūnas Valinskas kolegai Justinui Jankevičiui palinkėjo „nesusipainioti“.

„Auksiniuose svogūnuose“ neįmanoma virsta įmanoma – rasti ir statybų vadovai, kurių užduotis – pabaigti legendomis apipintas Nacionalinio stadiono statybas.

Čia ant scenos prisidengę šalmais užlipo broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai ir padeklamavo per naktį sukurtą eilėraštį. Broliai juokėsi, kad už tokį kūrinį yra verti „aukščiausio cibulio“ apdovanojimo.

Dažnas svečias ne tik salėje tarp žiūrovų, bet ir tarp atsiimančių apdovanojimus - politikas Petras Gražulis. Šiemet į renginį žinomas vyras atskubėjo su jaunėle dukra Monika.

„Atvykau aplankyti į Palangą, įsiprašė į renginį“, – Delfi komentavo vyras ir patikino, kad kartu su dukryte laiką leisti labai smagu.

Palangoje Monika gyvena su mama Birute Navickaite.

Anot A. Valinsko, didžiulį indėlį į šių metų renginį įdėjo neseniai Amžino poilsio išėjęs daugybės populiarių dainų autorius Gintaras Zdebskis.

„Tai buvo jo paskutinis darbas. Mes kartu rašėme tekstus šių metų „Auksiniams svogūnams“. Nemaža dalis dainų, kurios šiemet skambės renginyje bus parašytos Gintaro“, – Delfi sakė kalbėjo A. Valinskas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją