"Su teatro diena, žinau, kad ne visiems tai rūpi, bet man tai svarbu ir net labai, nes tai sunkus ir nedėkingas darbas. Šiandien antrus metus iš eilės gavau scenos kryžių už geriausius kostiumus. Tik nebuvau šventėje, nes nieks jokio pakvietimo nedavė. Nesvarbu. Gera žinoti, kad esu geriausias. Juk savam krašte sunku tai įrodyti! Ačiū visiems bendradarbiams", - priekaištus organizatoriams žėrė ir šį apdovanojimą padėjusiems pelnyti dėkojo garsiausias šalies dizaineris.

Taip pat J.Statkevičius pasigyrė, kad kol visi švenčia jis ruošiasi premjerai "Manon Lesko". Jau balandžio 3 dieną garsioji prostitutės istorija bus papasakota Kongresų rūmų scenoje.

Tuo tarpu renginio organizatorių atstovė Greta Babarskaitė pateikia kiek kitokią versiją.

“Juozas Statkevičius buvo kviestas net porą kartų, tačiau jis atsisakė dalyvauti, motyvuodamas, jog rengiasi premjerai. Mes pažįstame Juozą gerai, žinome jo charakterį, nuotaikas, čia panašiai kiekvienais metais būna su juo. Mes net ir šiandien ryte svarstėme, kodėl jis taip kalba”, – pasakojo G. Babarskaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)