Mobiliuosiuose telefonuose naudojamų programėlių pagalba patobulintas nuotraukas viešinanti Simona dažnai jose būna su ausytėmis ar gėlių vainikėliu ant galvos. „Besimokančios panelės irgi gali būti seksualios. Moksliukų įvaizdis sukurtas nesąmoningas, klaidingas, – DELFI kalbėjo mergina. – Aš nei į vakarėlius einu, nei rūkau, nei geriu. Sėdžiu 5 dienas per savaitę prie pamokų. O seksualumas dar nieko nenužudė.“

Naujausios S. Milinytės nuotraukos feisbuke:

Tiesa, vos prieš kelias dienas mergina pasigyrė naujais pasiekimais mokslo srityje. „Happy day! (liet. „Laiminga diena!“) Šiandien gavau dar vieną sertifikatą į savo University Acedemic Achievments (liet. Akademinių universiteto pasiekimų) kolekciją, – feisbuke, paviešindama sertifikato nuotrauką, džiūgavo Simona. – Labai smagu, kai universitetas įvertina pastangas ir apdovanoja už gerus pažymius.“

Prie įrašo ir kelių nuotraukų dainininkė pridūrė: „Kas pasakė, kad studijuojančios ir besimokančios panelės negali būti kartu ir seksualios? Knowledge is sexy (liet. Žinios yra seksualu)“.

Šios savo pozicijos ji tvirtai laikosi, nors ne visiems gerbėjams tai patinka. „Aš negyvenu kitų gyvenimo, turiu savo. Manau, svarbiausia pačiam žmogui gerai jaustis, o ne daryti tai, ką nori kiti“, – kalbėjo S. Milinytė.

Daugiau Simonos nuotraukų:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (422)