„Esu apkeliavęs bene visą pasaulį: nuo Šiaurės ašigalio iki Afrikos, bet nieko geresnio ramioms ir saugioms atostogoms su šeima neradau. Kaip tik todėl čia ir vykstame. Kasmet. Taip pat labai džiaugiuosi, kad tai yra būtent Lietuvoje“, – kiek anksčiau apie atostogavimą būtent Nidoje DELFI pasakojo K. Krivickas.

Šįmet – ypatingi metai. Kristupas atostogauja ne tik su dukromis bei žmona, bet ir su sūnumi. Ketvirtasis K. Krivicko sūnus į pasaulį atkeliavo praėjusių metų gegužės pabaigoje, gerokai anksčiau numatyto laiko.

Nuotraukose iš Nidos Jurgita Krivickienė pozavo ir su maudymosi kostiumėliu. Keturių vaikų mamos figūra verčia aiktelėti.

Tiesa, nors oras nelepina poilsiautojų prie Baltijos jūros, Krivickų šeimos galva tikina, kad tai tik smulkmena: „Šalta ji tik jaunimui, kuris svaigsta, kad žiemos per šaltos, kaip ir vasaros, o aplink visi atrodo pilki. Man viskas atrodo gerai, kas nesusiję su politika. Dabar nėra karšta ir nėra tiek poilsiautojų. Mūsų pasivaikščiojimai labai romantiški. Gali tiesiog eiti tylomis ir sutikti stirną ar kiškį“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (370)