Naujausioje laidoje moksleivis Tomas Dzidzevičius kalbino ryškiąją atlikėją Moniką Pundziūtę, geriau žinomą pseudonimu Monique, kuri atskleidė savo karjeros kelio detales ir atskleidė tai, ko žiūrovai niekada nepastebės.

Atlikėjai Monique ši vasara – ypatinga. Nepaisant to, kad dainininkė galėjo daug laiko skirti kūrybai ir albumo rašymui, neseniai įvyko ir pirmasis jos koncertinis turas, kurį Monique įvardija, kaip geriausią vasaros įvykį.

„Tai buvo absoliučiai nauja patirtis. Atsimenu, prieš jį aš galvojau, kad tiesiog nesugebėsiu, labai abejojau savimi, bet šalia buvo žmonių, kurie tikėjo, palaikė mane ir kažkaip pavyko daug geriau negu tikėjausi. Kas geriausia – tai sutikti tuos žmones, kurie klausosi mano muzikos ir pamatyti juos gyvai“, - laidoje pasakojo atlikėja.

Daugelis prisimena pirmuosius Monique žingsnius scenoje, kuomet ji dalyvavo muzikiniame projekte „X Faktorius“ ir džiaugėsi, kuomet mergina laimėjo projektą. Tačiau, kas vyko po to?

„Buvo daug klausimų. Buvo daug nežinomybės. Buvau visiškai paskendusi darbuose, bet tai buvo ta tikroji kelio pradžia. Jeigu „X Faktorius“ buvo tas didžiulis, ypatingas, fainas nuotykis, kurį patyriau, tai vėliau sekė tas tikras juodas darbas“, - prisiminė Monique.

Laidos „8ToGo“ žiūrovams atlikėja atskleidė, kad po metus trukusio koncertavimo, atliekant kitų dainas, ji suprato, jog jau nori turėti savo kūrinius. „Sutikau žmones, kurie žiūrėjo į tą pačią pusę ir pradėjusi dirbti su jais, aš, štai, jau tuoj pristatysiu savo albumą“, - prisipažino dainininkė.

Laidos vedėjui Tomui pasiteiravus, kas slypi už „Monique“, atlikėja buvo atvira – visada norėjo turėti savo sceninį vardą. „Norėjau turėti vardą, kuris nebūtų šiaip sau sugalvotas, kuris būtų man artimas. Kadangi mane taip vadindavo šeima ir draugai, tai aš pamaniau, kad tai bus puikus, skambus, trumpas vardas scenai.

Jis ne tik pasiteisino, jis labai prilipo kasdienybėje ir mane taip toliau vadina daugiau žmonių. Man tai patinka, aš gyvenu tame varde“, - kalbėjo Monique.

Ne paslaptis, kad daugelis žmonių turi scenos baimę, tačiau kas darosi atlikėjų galvoje, prieš jiems užlipant į sceną? „Kai žinai, kad tau bus koncertas, tai tu stresuoji visą dieną ir prieš lipant į sceną atsitinka kažkas... Aš pradedu vaikščioti pirmyn atgal, nebegirdžiu, ką sako žmonės, visiškai nenoriu valgyti, tik gerti vandenį ir prieš pat užlipant į sceną, aš nejaučiu žemės po kojomis, pradedu tarsi drebėti.

Pamenu, prieš lipant į Kauno sceną per turo koncertą, man prisipildė daug ašarų akyse, ko iki tol nebuvo, ir supratau, kad tai reiškia man labai daug. Po pusės dainos praeina ta baimė. Bet tas jaudulys... Atrodo, sprogsi ar nualpsi“, - atviravo atlikėja ir pridūrė, kad nesvarbu, koks drąsus dainininkas beatrodytų, jis visada jaučia didesnį ar mažesnį jaudulį, kurį geriausiai numalšina gerbėjų plojimai.

Naujausioje laidoje Monique sudalyvavo ir dešimties greitų klausimų rubrikoje, kurioje žiūrovams atskleidė įdomiausių detalių apie save. Mergina prisipažino, kad paauglystėje buvo itin tyli, atskleidė, kokią supergalią norėtų turėti, įvardijo žmogų, kuris labiausiai ją įkvepia, papasakojo, ką galėtų valgyti kasdien ir užsiminė apie tai, kas pramogų pasaulyje yra sunkiausia.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)