„Turiu naują stiliaus maniją. Kažkada buvau pižamų megėja – negalėdavau net ramiai praeiti pro pižamų skyrių, o štai dabar mano silpnybė – rūbai su realiais atvaizdais“, – pasakojo S. Milinytė.

O ir jų būta ne bet kokių – Simona sako labiau už viską mėgstanti rūbus, ant kurių puikuojasi maisto atvaizdai.

Atlikėja patikino, jog jos garderobe jau dabar vietą rado drabužiai, kuriuos puošia sausainių, spragėsiu, arbūzo, picos, guminukų ar net... keptos vištienos atvaizdai!

„Tai mano šių metų tendencija“, – juokavo S. Milinytė ir pridūrė, jog tokie rūbai gerokai paįvairina kasdienybę, be to, traukia aplinkinių žvilgsnius.

Be to, tokius drabužius yra pamėgusios ir garsios pramogų pasaulio žvaigždės: Katy Perry, Cara Delevingne, Miley Cyrus bei daugelis kitų.

Šiuo metu S. Milinytė, rodos, gyvena puikiai – neseniai baigusi Kalifornijos universitetą, vėl kibo į mokslus – šįsyk studijuoja viešuosius ryšius. Be kita ko, prisipažįsta brandinanti mintį apie muzikinį klipą. O kur dar vasaros linksmybės – visai netrukus jaunėlės aplankyti atvyks visa šeima.

Ne ką mažiau svarbūs reikalai laukia ir gruodį, kai atlikėja švęs savo 21-ąjį gimtadienį. Ji sako šventę planuojanti jau dabar – juk ne kasdien sulauki pilnametystės.

„Amerikoje ir alkoholis, cigaretės ar įėjimai į klubus ir kazino tik nuo 21-erių. Nors negeriu, nerūkai ir nesilankau klubuose – tai vis vien svarbi šventė“, – sakė S. Milinytė.

Atlikėja patikino beprotiškai pasiilgusi Lietuvos, namų ir artimiausių bičiulių.

„Tikiuosi, kad šių metų gale pavyks atvykti į Lietuvą. Norėčiau 21-ąjį gimtadienį paminėti Lietuvoje“, – sakė S. Milinytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (175)