Prieš dešimtį metų iš Lietuvos emigravusi ir laimę Amerikoje atradusi N. Biel apie savo asmeninį gyvenimą nedaugžodžiauja, tačiau naujienų portalui DELFI sutiko papasakoti, kaip gi praleidžia gražiausias metų šventes.

„Kalėdas jau 10 metų iš eilės švenčiame pas mano mamą svečiuose. Mama kasmet iš anksto ruošiasi gražiausioms žiemos šventėms – dekoruoja stalą ir namus, juk tai vienintelė diena metuose, kai visa šeima susirenka prie bendro stalo, ragauja tradicinių lietuviškų patiekalų, o kiek vėliau – ir dalijasi dovanomis“, – apie savo šeimos Kalėdų tradicijas pasakojo retai su žiniasklaida bendraujanti N. Biel.
N. Biel su mama

Anapus Atlanto pavydėtiną gyvenimą susikūrusi moteris tikina, kad jos šeima laikosi lietuviškų tradicijų, tad ant Kūčių stalo visuomet būna lietuviškų patiekalų, su meile gamintų tiek jos pačios, tiek mamos.

„Pradedant įvairių rūšių silkutėmis, baigiant lietuviškais kūčiukais ir medaus tortu“, – teigė garsi moteris.

Pasiteiravus, ar per dešimtį metų pasiilgo snieguotos lietuviškos žiemos, Neria patikino, kad šiltas klimatas jai, vis dėlto, labiau prie širdies.
Pietinio Majamio paplūdimio eglutė

„Pripratau prie šilto klimato, o sniego pasiilgstu galbūt tik Kalėdų dieną... Tikriausiai, labiausiai norėčiau su šeimyna pasimėtyti sniego gniūžtėmis“ – sakė Neria.

Įspūdingo grožio moteris atviravo, kad Kalėdų dovanomis rūpinasi iš anksto ir tam negaili pinigų. Tačiau nustebinti vaikus, kurie per daugelį metų sulaukė įvairiausių dovanų, nėra lengva.

„Esu labai išlaidi, mėgstu dovanoti dovanas net ir nesant progai. Draugams, šeimos nariams, na, ir, žinoma, sau. Deja, nėra to, ko mano vaikai neturėtų... Tad tenka nemažai pasukti galvą, kad jiems įtiktume“, – pasakojo Neria.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)