Koncerto rengėjų netrikdo tai, kad jis įvyks birželio 14-ąją, kai, pagerbiant sovietinių trėmimų aukas, Lietuvoje minima Gedulo ir vilties diena.

"Klausėme Seime, merijoje, mums sakė, kad restoranai dirba, kodėl nepadarius koncerto?", spaudos konferencijoje ketvirtadienį sakė koncertą organizuojančios agentūros "Chorus" vadybininkė Marina Tarasova.

Su 30-ties talkininkų palyda Alice Cooper atvyks į Vilnių po koncertų Švedijoje, Rusijoje, Estijoje, o iš Vilniaus keliaus koncertuoti Čekijoje.

Dar neišrinktos grupės, kurios "apšildys" publiką prieš Alice Cooper koncertą, tačiau jau žinoma, kad tai bus po vieną grupę iš Estijos, Latvijos ir Lietuvos.

Koncertas organizatoriams atsieis apie 200 tūkst. litų.

Nuo gegužės 1 dienos parduodami bilietai į koncertą kainuos 35 litus, likus savaitei iki koncerto - pabrangs.

"Alice Cooper" vardu pasivadinusi grupė susibūrė 1969 metais. 1974 metais ji iširo, o solistas Vincent Furnier (Vincentas Fiurnjė) tęsė solinę karjerą, pasilikęs pseudonimą Alice Cooper.

Žinomiausios Alice Cooper dainos - "School's Out", "How You Gonna See Me Now", "Poison".

Alice Cooper "vizitinė kortelė" - ryškiaspalvis grimas bei teatralizuoti koncertai.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją