Valstybinė mokesčių inspekcija (VMI) įtaria, kad mados korifėjumi tituluojamas J. Statkevičius nėra sumokėjęs visų mokesčių, pranešama TV3 vakaro žinių reportaže.

Šiuo metu atliekamas J. Statkevičiaus mokestinis patikrinimas. VMI detalizuoti tyrimo eigos nesutinka, nes dizaineris yra privatus asmuo.

TV3 žinių šaltinių teigimu, jau dabar yra aišku, kad tik už vienus metus dizaineriui gali tekti pakloti apie 60 tūkst. eurų. Esą kūrėjas gali būti nedeklaravęs visų pajamų.

Už tai jam gali būti priskaičiuoti mokesčiai bei paskirta bauda. Baudos dydis gali siekti iki pusės nuslėptų mokesčių sumos.

DELFI primena, kad sekmadienio vakarą socialiniame tinkle įvykęs J. Statkevičiaus iššišokimas, kurio metu jis ragino Lietuvos piliečius palikti tėvynę ir tikino ketinąs tą padaryti pats, sukėlė didžiulį ažiotažą. J. Statkevičiaus mintis pasmerkė ne tik jo paskyros sekėjai, bet ir žinomi pramogų pasaulio atstovai.

Plačiau skaitykite ČIA.
Juozo Statkevičiaus nuomonė
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (926)